امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

| گـُفتـگـوی آزاد نُـسـخـه 275 |

(16-10-2015، 19:09)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من یه دیوونم وقتشه عاقل شم
این چقد خوبه   وقتشه عاشق شم:> 14k

روز اول محرمه:|

سلام الی: )
خوبی عزیزم ؟
 سپاس شده توسط ✘Nina✘
آگهی
(16-10-2015، 19:09)~Just Girl~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-10-2015، 19:04)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-10-2015، 19:01)~Just Girl~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-10-2015، 18:57)ภครเ๓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نویسنده متخصص خبرها
اسمت چیه؟

ملیکـ:|

چقد ملیکا داریم:|||
ولی ارش ندارین:>
اگرم داشته باشیم دیگه پیر ارش یوگا کار عاقد سینگل خر نداریم:>

هیییسسس-ـــ-

همهـ کـ مث هم نیسنــ -ـــ-
چشم:||||||||||||||||||||||||||||

کاملا درسته:|||||||||||||||
 سپاس شده توسط sober ، ✘Nina✘
(16-10-2015، 19:09)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اَز اَفکار شومِت با خَبَرمـ  D;▼
◄مُنتها یه چیزی بگمـ ..! ._.►
گُذشتت خرآب اَستُ بَس! ._.▲
 سپاس شده توسط sober
(16-10-2015، 19:11)✘Nina✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام 497

سلام عشق بابا
امضات چه خوشگله دخترکم:>>>

(16-10-2015، 19:14)✠ƑįcŧʝôɳąĽ▸ʛԋòst✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اااا به گذشته چیکار داری؟
دارم ادم میشوم
الکلو ترک میکنم
سیگارو نمیکشم
اهنگ وار بخون:|
افکار شومم را تو پ خ بگو ببینم درس با خبری:|
اصلا از اشناها نیسن-ـــ-
همش غربیه-ــ-
فظ:|
 سپاس شده توسط ✘Nina✘ ، sober
(16-10-2015، 19:11)ภครเ๓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-10-2015، 19:07)✠ƑįcŧʝôɳąĽ▸ʛԋòst✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-10-2015، 19:02)ภครเ๓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-10-2015، 18:59)✠ƑįcŧʝôɳąĽ▸ʛԋòst✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-10-2015، 18:57)mel نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

روانی شدم \:
ببخشید میرم شام خدافظ(:
توسل کُن به سیدالشهدا .. خوب میشی ._.!
مَزشُ واسم ایمیل کُن :||||||||

(16-10-2015، 18:59)ภครเ๓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نمیخوام دروغ بگم
راست بگو :|

متاسفانه بله
چرا خوآهرمـ؟ :/
._.!

و تعجب کُنیـدُ پشیمان شَویـد! ._.
alliiii  هَستم :|!

می شناسم برادر
من بخشیدم: )
میدونمـ ._.!
من از دست شُما فقط ناراحتم خیلی وقته کینه کردم ولی بیخیال هیچی نگم ولش :/
(16-10-2015، 19:12)ภครเ๓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبی عزیزم ؟

چه ربط داره؟:{
(16-10-2015، 19:12)ภครเ๓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبی عزیزم ؟
فدات 
تو خوبی جیگر؟
(16-10-2015، 19:14)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-10-2015، 19:11)✘Nina✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام 497

سلام عشق بابا

(16-10-2015، 19:14)✠ƑįcŧʝôɳąĽ▸ʛԋòst✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دارم ادم میشوم
الکلو ترک میکنم
سیگارو نمیکشم
میسی بابایی!
(16-10-2015، 19:16)~Just Girl~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اصلا از اشناها نیسن-ـــ-
همش غربیه-ــ-

ما هم شلغمیم
?Isn't it lovely, all alone
...Heart made of glass, my mind of stone
 سپاس شده توسط sober
(16-10-2015، 19:16)~Just Girl~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اصلا از اشناها نیسن-ـــ-
همش غربیه-ــ-

بودین حالا
ای بابا
اشنا میشدیم بابا:>
منثلا من ارشم 23 تهران :183:
(16-10-2015، 19:14)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام 497

سلام عشق بابا

دارم ادم میشوم
الکلو ترک میکنم
سیگارو نمیکشم
خُدا کُنه ایران فیلتر هوشمند بزنه! ._.
تا مَن آدم شَوَم :||||

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 31 مهمان