امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

| گـُفتـگـوی آزاد نُـسـخـه 275 |

(15-10-2015، 18:46)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2015، 18:41)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2015، 18:40)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2015، 18:37)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عین جن ظهور میکنه(:

تو هم همین طور:|
چطوری؟

سلام ..خوبم .. راز ظاهر شدن من اینه ک گوشیم با فلش کانکته ((:
پیام خصوصی میاد فلشم نباشم میفهمم از جی میلم بهم پیام میرسه ..
تو خوبی؟
دیگه راز نیس عمومیش کردی:|
ههه خوب دیه
خوبن:|
راه حل بهتون دادم دیگه راز چندان مهمی نبود ..
برگرفته از تجربیات یک معتاد فلشخوری(: Big Grin
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، sober ، Albert wesker ، FARID.SHOMPET ، Silver Sun
آگهی
(15-10-2015، 18:47)Albert wesker نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2015، 18:43)omidcr7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2015، 18:42)Albert wesker نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Hello0_0

تاریخ ثبت نامت تو حلقم

فسیل شدیم دیگهBig Grin
من برم فعلا
برو داوشم 

بعدا باهات کار دارم  
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، sober ، FARID.SHOMPET ، Silver Sun
(15-10-2015، 18:42)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2015، 18:37)_Terror_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فقط ی مدیر آزمایشی گفتگو هس ، اونم مرضیس :|

تویی شومپت؟
دیگه نیاز نیست عکس پا یا شریل یا چیز هایی از این دست بدی. یدونه پیدا کردم دیگه ترک کردم این کار ها رو Big Grin

(15-10-2015، 18:37)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2015، 18:31)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:84:
درود

اع سلام اقا فرید
خوبی؟

درود
سپاس فراوان
خوبی ارش جان؟

(15-10-2015، 18:37)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عین جن ظهور میکنه(:

بامنی شومپت خان؟!
خوبم ممنون
نه با منه:||
:7777
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، Δ.н.ο.υ.я.Δ ، FARID.SHOMPET ، sober ، Silver Sun
(15-10-2015، 18:47)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2015، 18:45)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلامنلیکم :> 

فرید منو میشناسی ؟ :7

کسی اسم منو نگه -_-

درود!

هرکی هستی معتادی!
امیر؟ امیرعلی؟
احسانه
| گـُفتـگـوی آزاد نُـسـخـه 275 | 9

سپاس شده توسط omidkaqaz ، FARID.SHOMPET ، sober ، Silver Sun
(15-10-2015، 18:47)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2015، 18:45)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کسی اسم منو نگه -_-

درود!

هرکی هستی معتادی!
امیر؟ امیرعلی؟

:| 
معتاد خودتی :| 
مردکی از گزوین :| 
شومپت :| 

من احسانم :77777
@esiesi
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، sober ، # αпGεʟ ، Silver Sun
نقل قول: چرا جیگر؟((:
منو تازه وارد کار کردی ..
تمام مدت دنبال یه دختر خاص بودم...به طور عجیبی پیداش کردم...غیر منتظره بود...به همین دلیل دیگه گی نیستم Big Grin Sleepy

وا!!! جدی؟ تو چرا؟
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط esiesi ، Δ.н.ο.υ.я.Δ ، sober ، # αпGεʟ ، Silver Sun
(15-10-2015، 18:41)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2015، 18:36)✠ƑįcŧʝôɳąĽ▸ʛԋòst✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2015، 18:31)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:84:
درود
فریــد... O_o
جیگَــــــر ._.!
هُلو .__.!
اِحتمالا نمیشناسی ^_^!

درود
جیگرمی (با این که نمی دونم کیمسن! Big Grin Tongue  )
اسکلیدی مارو؟ Big Grin
از جَو گرفتنت مَعلومه هنوز همونی :|
چه خوش حالم میشه ! ._.
خوشش اومدهـ :|||
همونی که باهاش عَقد کردی!V:
عَقدِ اُخوَّت! .___.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
alliiii
روباهِ پیر .__.!
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، FARID.SHOMPET ، sober ، Silver Sun
(15-10-2015، 18:49)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تمام مدت دنبال یه دختر خاص بودم...به طور عجیبی پیداش کردم...غیر منتظره بود...به همین دلیل دیگه گی نیستم Big Grin Sleepy

وا!!! جدی؟ تو چرا؟

خدا شانس بده |: 
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، # αпGεʟ ، omidkaqaz ، sober ، Silver Sun
(15-10-2015، 18:49)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وا!!! جدی؟ تو چرا؟
خیانت p336 
چرا فرید ؟ چرا ؟ :|
دور از شوخی مبارکه (:
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، esiesi ، # αпGεʟ ، omidkaqaz ، sober ، Silver Sun
(15-10-2015، 18:48)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کسی اسم منو نگه -_-

درود!

هرکی هستی معتادی!
امیر؟ امیرعلی؟

:| 
معتاد خودتی :| 
مردکی از گزوین :| 
شومپت :| 

من احسانم :77777
@esiesi

ععععع. امضات ماله معتاداس خب Big Grin
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط esiesi ، # αпGεʟ ، sober ، Silver Sun

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 14 مهمان