امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

| گـُفتـگـوی آزاد نُـسـخـه 275 |

(15-10-2015، 15:26)ภครเ๓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرسی خوبم ماهان جان
چرا خوب نیستی؟

مروا یه چیزی میگم منو نزنی ها: )

خوبی مرضیه جونم؟

بگو ولی یه درص هستی که میگه بزنمت^__<
 سپاس شده توسط sober
آگهی
(15-10-2015، 15:26)ภครเ๓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرسی خوبم ماهان جان
چرا خوب نیستی؟

خوبی مرضیه جونم؟

مگه من گفتم خوب نیستم؟
 سپاس شده توسط sober
(15-10-2015، 15:27)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرسی خوبم ماهان جان
چرا خوب نیستی؟

خوبی مرضیه جونم؟

مگه من گفتم خوب نیستم؟
نه: )
ببخشید عزیزم

مروا جونم؟
من از آقا احسان قول گرفتم که با رمانش بذارتتون تو خماری Big Grin
نزنی ها Big Grin

سلام آرمینا: )
 سپاس شده توسط Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ ، Interstellar ، *VENUS*
(15-10-2015، 15:27)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باز من نبودم نسخه زدين!

اره اصن نسخه زددن بدون ارمینا حالش بیشتر:>> (._. )

(15-10-2015، 15:29)ภครเ๓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2015، 15:27)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرسی خوبم ماهان جان
چرا خوب نیستی؟

خوبی مرضیه جونم؟

مگه من گفتم خوب نیستم؟
ببخشید عزیزم

مروا جونم؟
نزنی ها Big Grin

یعنی الان قرار چی بشه ؟ همش دیر میزاره یعنی؟
 سپاس شده توسط sober ، *VENUS*
(15-10-2015، 15:30)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2015، 15:27)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باز من نبودم نسخه زدين!

اره اصن نسخه زددن بدون ارمینا حالش بیشتر:>> (._.   )

(15-10-2015، 15:29)ภครเ๓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرسی خوبم ماهان جان
چرا خوب نیستی؟

خوبی مرضیه جونم؟

مگه من گفتم خوب نیستم؟
ببخشید عزیزم

مروا جونم؟
نزنی ها Big Grin

سپاس شده توسط Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ
(15-10-2015، 15:31)ภครเ๓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2015، 15:30)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باز من نبودم نسخه زدين!

اره اصن نسخه زددن بدون ارمینا حالش بیشتر:>> (._.   )

مرسی خوبم ماهان جان
چرا خوب نیستی؟

خوبی مرضیه جونم؟

مگه من گفتم خوب نیستم؟
ببخشید عزیزم

مروا جونم؟
نزنی ها Big Grin

پس چی؟:||||||>_<
 سپاس شده توسط sober
اینجا نمی تونم بگم مروا: )
پ.خ میگم

آرمینا جان؟
شما پرنیانو ندیدی از صبح؟

کسی شخص رو صندلی داغو می شناسه؟
 سپاس شده توسط Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ ، # αпGεʟ
(15-10-2015، 15:34)ภครเ๓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینجا نمی تونم بگم مروا: )
پ.خ میگم

آرمینا جان؟
شما پرنیانو ندیدی از صبح؟

کسی شخص رو صندلی داغو می شناسه؟
پ.خ باز شد:|
الانم من باس برم کلاس لعنتی دارم بابای(.ـ.)\
+
ارمینا ببخشید ناراحت نشوو فقط ..!
 سپاس شده توسط sober ، # αпGεʟ
چرا نمیرسه به پیج 3 ..
 سپاس شده توسط sober ، # αпGεʟ
(15-10-2015، 15:38)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا نمیرسه به پیج 3 ..

دربست صفحه سوم گفتگو آزاد
کی میاد؟
دربست؟
دربست...
Big Grin
 سپاس شده توسط Interstellar ، # αпGεʟ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 41 مهمان