12-10-2015، 18:40
(12-10-2015، 18:33)ภครเ๓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اره چرا که نه حکم روزه رو داره تو روزه میگیری میمیری ؟؟؟؟=/
(12-10-2015، 18:26)[ιяяesιsтιвLe] نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ما هم یه استاد زبان داریم هم چین با لهجه حرف می زنه و فاز بر می داره فکر می کنه 50سال انگلیس زندگی کرده
(12-10-2015، 18:23)ภครเ๓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.چون معلم زبان مدرسمونو عوض نمیکنن =|
(12-10-2015، 18:21)ʜᴇαʀᴛℓᴇss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سهلام بچه ها ._.
حالتون خوبه ؟! ×.×
D:
سلام عزیزم
تو خوبی ؟
چرا درسا؟
چرا اعتراض داری؟
از ریختش خوشم نمیاد زنیکه عقده ای میگه من عقده ندارم ولی از صب تاشب داره به همه منفی میده=|||||||
با بچه های کلاس برید دم دفتر با ناظم یا مدیرتون حرف بزنین
راستی درسا به نظرت من زنده می مونم؟
از صبح تا حالا فقط صبحانه خوردم:|
ناهار هم نخوردم:|
(12-10-2015، 18:29)ʜᴇαʀᴛℓᴇss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(12-10-2015، 18:28)# αпGεʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خلوته چقدر :/
به سلامتی ِ قبلنا :|||||||
من نسیمم
و شما؟
نه زنده ای جیگر =)