امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

※گـُفتـگـوی آزاد نُـسـخـه 274※

سلام ..
 سپاس شده توسط ~ aylin ~ ، esiesi ، Interstellar ، sober ، # αпGεʟ ، bOoOoOy ، Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ ، omidkaqaz ، *VENUS*
آگهی
(09-10-2015، 18:24)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2015، 18:22)~~ƧЄƬƛƦЄ~~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

---- (فیلتر شد)----

پروکسی دارم :7

فیلتر نبودی ...
هاستینگت گندیده :7

از عمد خودم فیلترش کردم

ترسیدم سکته کنی

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
[ ʙғғ#]

※گـُفتـگـوی آزاد نُـسـخـه 274※ 97
 سپاس شده توسط esiesi ، sober ، Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ
خدایا آرامشی می خواهم از جنس خودت

سلام آقا اهورا
خوبین؟
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ ، bOoOoOy ، Δ.н.ο.υ.я.Δ
(09-10-2015، 18:26)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ..

علیک

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
[ ʙғғ#]

سپاس شده توسط sober
(09-10-2015، 18:26)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2015، 18:24)# αпGεʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سایمون هستم از نیویورک درحال شلیک به احسان :|

احسان هستم و کل هیکلمو زیر ضد گلوله قایم کردم :777777
جان هستم درحال پرتاب نارنجک به احسان D:

سپاس شده توسط sober ، esiesi ، Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ
[quote pid='3097752' dateline='1444404026']
(09-10-2015، 18:17) pid=\3097738' نوشته است:
(09-10-2015، 18:15)# αпGεʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ماهی یه وزنه راحت یام گنا داره >.<
به اون تپلی و نازی >__<

[/quote]
چاق خیکیِ بی ریخت بی قواره :77777777
(09-10-2015، 18:26)~ ѕσмє × σηє ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2015، 18:25)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2015، 18:23)~ ѕσмє × σηє ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:|| 

Inja harki y chiz sheri miparone mire

._.* 

Flash mse qabl ni (:

دیگه هیچوقت اون فلش قدیمیو نمیبینیم :"(

:| bhtr

Chi bod
Migofdi tof ekhtar migrfti .______.*
ولی تو پ.خ هر غلطی میخواستی میکردی ._.#
(09-10-2015، 18:26)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ..
سلام داشی -_^
(09-10-2015، 18:27)~~ƧЄƬƛƦЄ~~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2015، 18:24)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2015، 18:22)~~ƧЄƬƛƦЄ~~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

---- (فیلتر شد)----

پروکسی دارم :7

فیلتر نبودی ...
هاستینگت گندیده :7

از  عمد خودم فیلترش کردم

ترسیدم سکته کنی

تو نمیخواد برا من بترسی 
من خون ندارم -_^
 سپاس شده توسط sober ، bOoOoOy ، # αпGεʟ
حتی بعد از مرگم هم از پورشه متنفر میمونم.. (:
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، sober ، Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ
(09-10-2015، 18:27)ภครเ๓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من برم بمیرم-_-

موفق باشی خوشحال شدم از چیزی که گفتی

[ ʙғғ#]

سپاس شده توسط sober ، Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ
سلام اهورا

سپاس شده توسط sober ، Δ.н.ο.υ.я.Δ ، Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ
سلام:|
 سپاس شده توسط sober ، Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ ، # αпGεʟ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان