امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

" گفتگوی آزاد نسخه ی 272 "

(04-10-2015، 18:52)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همه مث آدم تبریک گفتن جز این زن و شوهر :|

آبیِ بدقواره |:
همزمان با زنش آبی شد |:
آبیِ بد قواره :| 
" گفتگوی آزاد نسخه ی 272 " 185
 سپاس شده توسط sober
آگهی
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: mel

فقط تنهایی سهم منه-_-
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط esiesi ، ḲℑℳℐÅ ، sober
(04-10-2015، 18:55)mel نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-10-2015، 18:52)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-10-2015، 18:50)mel نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من میرم
و دیگه هم نمیام
خدافظ-_-

دخترم ...
ینی چی این کارا ؟ -_-

-_-
من هیچ وقت از هیج جا و از این دنیا شانس نداشتم|:

داشتی
داشتی 
داشتی 
بخاطر سر به هوا بودن خودت اینجوری میشی ...
 سپاس شده توسط ḲℑℳℐÅ ، sober
(04-10-2015، 18:49)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-10-2015، 18:39)ภครเ๓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سوالمو تو پ.خ می پرسم اگه اشکال نداره
نرید آقا احسانcry girl

گریه ؟
واسه شووور من ؟ >_____________________________________________________________________________​_<
برای آقا احسان
به جای برادر کوچکترم
گریه می کنم
4xv
داغونم غزل
دارم تو خواب تایپ می کنم
 سپاس شده توسط ḲℑℳℐÅ ، esiesi
(04-10-2015، 18:55)mel نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-10-2015، 18:52)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-10-2015، 18:50)mel نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من میرم
و دیگه هم نمیام
خدافظ-_-

دخترم ...
ینی چی این کارا ؟ -_-

-_-
من هیچ وقت از هیج جا و از این دنیا شانس نداشتم|:
be happy my frinde

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سپاس شده توسط esiesi
(04-10-2015، 18:56)mel نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: mel

فقط تنهایی سهم منه-_-

منم هستم |: 
پنهانم :|

(04-10-2015، 18:56)ภครเ๓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-10-2015، 18:49)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گریه ؟
واسه شووور من ؟ >_____________________________________________________________________________​_<
برای آقا احسان
به جای برادر کوچکترم
گریه می کنم
4xv
داغون غزل
دارم تو خواب تایپ می کنم

من که هنوز زندم 
سالمم 
گریه لازم ندارم  :|
 سپاس شده توسط ḲℑℳℐÅ ، sober
:Laie_23:

یه روزی اینجوری بودم|:

cry girl

الان اینجوری ام
و در حال حاضر دارم گریه می کنم-_-
 سپاس شده توسط esiesi
(04-10-2015، 18:59)mel نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:Laie_23:

یه روزی اینجوری بودم|:

cry girl

الان اینجوری ام
و در حال حاضر دارم گریه می کنم-_-

دیوونه -.-

الان باید اینجوری باشی -.-
:498:
 سپاس شده توسط ḲℑℳℐÅ
آیآ نآامید بودن کآر خوبیستـ؟

سپاس شده توسط esiesi
(04-10-2015، 19:02)ḲℑℳℐÅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیآ نآامید بودن کآر خوبیستـ؟

خیر -_-
 سپاس شده توسط ḲℑℳℐÅ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 55 مهمان