امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

" گفتگوی آزاد نسخه ی 272 "

کسی کاری نداره می خوام برم سیمز بازی کنم(:
هیم._.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
" گفتگوی آزاد نسخه ی 272 " 34
 سپاس شده توسط sober ، # αпGεʟ ، Jack Daniel'ѕ
آگهی
(30-09-2015، 13:35)ღBeauty G!Яlღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-09-2015، 13:31)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-09-2015، 13:29)ღBeauty G!Яlღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه بازیو نمیتونم تنهایی نصب کنم -_-

ینی :| .......
من دارم به خودم فش میدم چرا حواسم جم نبود با کله رفتم تو زمین :|
اونوخ تو :|
واقعا خاک تو سرت :|
باعرض پوزش زر نزن خواهشا
این بازی خیلی برام مهمه خیلییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی​یییییییییییییییییییییییییییی

(30-09-2015، 13:32)ภครเ๓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-09-2015، 13:29)ღBeauty G!Яlღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-09-2015، 13:27)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چ خبرا؟؟؟؟؟خواهر منم مهریه...موندم واسش چی بگیرم...14 مهره

(30-09-2015، 13:25)ღBeauty G!Яlღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خاک تو سر دست پا چلفتیم -_-

اوااااااا.چرا عزیز؟

کاری نداره گلم
سی دی رو بذار تو سی دی رام بعدش یه صفحه باز میشه که installرو بزن
البته مسیرشو مشخص کن که کجا نصب شه
قبلا زیاد بازی می کردم

(30-09-2015، 13:31)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ینی :| .......
من دارم به خودم فش میدم چرا حواسم جم نبود با کله رفتم تو زمین :|
اونوخ تو :|
واقعا خاک تو سرت :|

غزل ؟
کمک میخوام
اونو که میدونم
یه چیزی اورده نمیدونم چیکارکنم
عکس بگیر بفرس گلم شاید کسی بتونه کمک کنه

غزلی الان پ.خ میدم
 سپاس شده توسط # αпGεʟ
دیجیکالا mw2 رو داره …
world at war
کال اف یک :|
هرچی داغونه داره :|
 سپاس شده توسط sober ، # αпGεʟ
(30-09-2015، 13:37)mel نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کسی کاری نداره می خوام برم سیمز بازی کنم(:
هیم._.
خوش به حالت یه جی تی ای دارم که موندم توش هی میبازم
چن تا کال اف دارم که تمومشون کردم
(30-09-2015، 13:37)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیجیکالا mw2 رو داره …
world at war
کال اف یک :|
هرچی داغونه داره :|
واسه من کاکتوس گیمزه

سپاس شده توسط sober ، Jack Daniel'ѕ
پارمیدا من عاشق کال افم یلی خوبه
دارمش._.
اسیزنز هم بازی میکنم(:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، sober ، Jack Daniel'ѕ
(30-09-2015، 13:35)ღBeauty G!Яlღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باعرض پوزش زر نزن خواهشا
این بازی خیلی برام مهمه خیلییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی​یییییییییییییییییییییییییییی

برو بشین درساتو بخون :|
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، sober
(30-09-2015، 13:40)mel نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پارمیدا من عاشق کال افم یلی خوبه
دارمش._.
اسیزنز هم بازی میکنم(:
نه من دیگه اونقدرعاشقش نیستم
نسخه های الانش داستان تکراری داره

(30-09-2015، 13:40)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باعرض پوزش زر نزن خواهشا

درس ندارم

سپاس شده توسط sober
خوبه کال آف
کم بازی میکنم.__.
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، Jack Daniel'ѕ ، sober
(30-09-2015، 13:40)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باعرض پوزش زر نزن خواهشا

رو کامپیوترش رمز بذار غزل Big Grin
 سپاس شده توسط # αпGεʟ
از اول تابستون دارم اساسینس بلک فلگ رو میرم … تموم نمیشه :|
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، sober

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 4 مهمان