امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

" گفتگوی آزاد نسخه ی 269 "

(21-09-2015، 15:25)kimia-s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2015، 15:21)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کیمیاو پارمیدا و الهه همین قدرین^_^
+
اره غزل خاله شدی:V:|
آجی الهه و آجی پارمیدا (:
من ک خیلی دوسشون دارمــ
+
من بابامو خیلی دوس دارم ...
ینی خـــیــــــــــــــلــــــــــی Heart

فداااای آجیم بیا بغلم grougrou
" گفتگوی آزاد نسخه ی 269 " 188
 سپاس شده توسط Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ ، # αпGεʟ ، ḲℑℳℐÅ
آگهی
(21-09-2015، 15:24)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2015، 15:21)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کیمیاو پارمیدا و الهه همین قدرین^_^
+
اره غزل خاله شدی:V:|
رکورد دستِ دنات و فری بود .-.
رده 2 من و غزل 
3 علی و هزاران نفر :|
+
شما دو تا در رده ی 13ـمین ^_^

(21-09-2015، 15:22)ღBeauty G!Яlღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هعی هعی تمومش کردم cry girl

چیو ؟ :|

(21-09-2015، 15:24)✘ցմεεղ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باشه تارایے

چی رو پارمیدا؟  چرا ناراحتے؟ o_O

بازیمو cry girl

سپاس شده توسط Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ ، ᕮᒪᗩᖺᙓᖺ2000 ، esiesi
احسان تو اینستا فالوت کردم...قبول کن دیگه
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://dl.akskhor.ir/uploads1/388880-226.jpg
اخرین عکس سربازی ک میخواس بره پیش پدرش.ولی رفت پیش خدا.
روحشون شاد
 سپاس شده توسط esiesi ، ᕮᒪᗩᖺᙓᖺ2000 ، # αпGεʟ
(21-09-2015، 15:27)ღBeauty G!Яlღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بازیمو cry girl

سپاس شده توسط Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ ، # αпGεʟ
(21-09-2015، 15:24)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2015، 15:23)j_jahangard نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الهه وکیمیا بچه مروا؟
غزل خواهر مروا؟
درس گفتم؟

اوهوم .-.

بعد تو زن مروا غزل زن احسان ملی بچه ی تو؟
hi i'm a loser
 سپاس شده توسط Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ ، # αпGεʟ
@دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘

غزل این معلمه خیلی باحاله
+
سم رو کی پخش کرده؟

مروا زن منه ها گفته باشم
 سپاس شده توسط ×ИамеLеsS× ، Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ ، # αпGεʟ ، ( lιεβ )
(21-09-2015، 15:29)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هنو نرفتم اینستا خب .-.
 سپاس شده توسط هلی ، ×ИамеLеsS× ، # αпGεʟ
(21-09-2015، 15:30)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2015، 15:29)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هنو نرفتم اینستا خب .-.

اوووووووووو.خو چ خبر؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://dl.akskhor.ir/uploads1/388880-226.jpg
اخرین عکس سربازی ک میخواس بره پیش پدرش.ولی رفت پیش خدا.
روحشون شاد
 سپاس شده توسط esiesi ، # αпGεʟ ، ×ИамеLеsS×
(21-09-2015، 15:30)omidcr7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘

غزل این معلمه خیلی باحاله
+
سم رو کی پخش کرده؟

مروا زن منه ها گفته باشم

منم گفتم زن توئه

(21-09-2015، 15:30)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هنو نرفتم اینستا خب .-.

منم فالووت کردم توام فالو بک دادی منم حوصله نداشتم بلایکم
hi i'm a loser
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ
(21-09-2015، 15:32)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هنو نرفتم اینستا خب .-.

اوووووووووو.خو چ خبر؟

کتک، فوش  :|
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، هلی

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 27 مهمان