امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

" گفتگوی آزاد نسخه ی 269 "

(21-09-2015، 0:35)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2015، 0:27)~ ѕσмє × σηє ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:| aqa didi chjori bos mikrd janbazaro...?!:|

enga zeydeshe :V
دهنت سرویسسسسسس 
25r30
(21-09-2015، 0:27)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ..
بالاخره فیلمم رو دیدم  cof
خیلی طول کشید ولی لامصب :|
شادول گلبی :>
(21-09-2015، 0:28)omidcr7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من و امیر و احسان و علی 1 و علی 2 و علی3 پسران در حال حاضر گ.ا

شادی و پارمیدا و گندم دختران در حال حاضر گ.ا 

6تا پسر

3تا دختر
|:
گندم ک حریف تمرینی منه تو منطق
شادول گلبی شاگردمه .-.
پارمیدا دوست زنمه 
کسی نزدیک نشه  :viki:
(21-09-2015، 0:28)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-09-2015، 21:54)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شادول گلبی :>
شاگرد ریونکلایی من .-.
ی چیزایی دارم از معجون سازی کشف میکنم ._.#
چه چیزایی چه چیزایی آقای اسی اسی ؟ :V
بگو که جونم داره ب لبم میاد .-.
مرحله ی 6ـو ترجمه کردم ولی هرکار میکنم درست نمیشه 
خانومِ شادول گلبی
(21-09-2015، 0:28)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بنده احمدی نژاد هستم :|
به به به 
دُکی قلابی :>
د-وث اسهال خونی داشتی تو :|
(21-09-2015، 0:29)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیلی خالصانه
از ته قلب میگم:|
من بهمتون چشم دارم-_-
خیلی هم هیز وار.____. 

تا نفس میکشی می-نمت :|
و تو همچنان تنفس کن عششششششششششششششششششششششقم :7777
Parmida ba mn dos bod ._.*

Ki ba mn nbode..?!:|
 سپاس شده توسط esiesi
آگهی
(21-09-2015، 0:34)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2015، 0:33)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2015، 0:32)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2015، 0:31)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2015، 0:29)~ ѕσмє × σηє ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:| film didi..?!
Ba film halesh khyli bishtare ta ba tafakor:|
ئفکر ؟ ._.
فیلم دیدن اصن بحثش جداس .. فیلم اصن هروئین منه ♥

آره فیلم به منم حس خیلی خوبی میده |:
به من حس خوبی نمیده ؛ زندگی میده ، نفس میده !
اصن من اگه یه روز حداقل 2 تا فیلم نبینم میمیرم : /
هرکسی یه جور زنده میمونه دیگه ._.
نه من فقط یه فیلم میبینم همون بهم حال میده برام بسه |:
فک کنم نگرفتی هنوز 
آره منم فیلم میبینم 

ببین …
بس کن :/\
دهنت Big Grin
 سپاس شده توسط bOoOoOy ، esiesi ، Aiden Pearce
(21-09-2015، 0:34)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فک کنم نگرفتی هنوز 
آره منم فیلم میبینم 
باو یه جوری حرف میزنی انگار داری بحث فلسفی میگی ._.
گفتی فیلم دیدن حس خوبی بت میده .. خب این دیگه گرفتن میخواد ؟ :|
:ngh:
(21-09-2015، 0:35)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خانومِ شادول گلبی

ببین یه بار دیگه مراحل 2 تا 6 رو توضیح بده لطفا ^_^
آورین اس اس ._.
خوب، ولی اشتباه...
 سپاس شده توسط bOoOoOy ، Aiden Pearce ، esiesi
(21-09-2015، 0:32)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2015، 0:31)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2015، 0:29)~ ѕσмє × σηє ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2015، 0:27)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ..

ئفکر ؟ ._.

فیلم منو سبک میکنه  4fvf
(21-09-2015، 0:33)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ..

ئفکر ؟ ._.

به من حس خوبی نمیده ؛ زندگی میده ، نفس میده !
اصن من اگه یه روز حداقل 2 تا فیلم نبینم میمیرم : /
هرکسی یه جور زنده میمونه دیگه ._.

شادول گلبی بد سوتی دادی :7777
فقط فرار کن :|

25r30
" گفتگوی آزاد نسخه ی 269 " 125
 سپاس شده توسط Aiden Pearce ، Apathetic ، Jack Daniel'ѕ ، bOoOoOy
(21-09-2015، 0:37)omidcr7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهدی فردا یادت میندازم بفرست

قربانت داشم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط omidkaqaz
(21-09-2015، 0:37)مهدی خسته۳ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیدین اواتارت مارو برد خلصه ....اوووفففف

Big Grin
حالا نزنی دادا  Big Grin
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ
(21-09-2015، 0:39)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2015، 0:37)مهدی خسته۳ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Big Grin
حالا نزنی دادا Big Grin

هوس واچ داگز زد ب کلم یهو ..به به
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط Aiden Pearce
(21-09-2015، 0:38)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2015، 0:34)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فک کنم نگرفتی هنوز 
آره منم فیلم میبینم 

خانومِ شادول گلبی

آورین اس اس ._.

من یه فیلم دیگه رو میگم |:
سبکش جداس طرفدار زیاد داره از بین این افراد شاید همشون هرروز نگاه میکنن |:
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط bOoOoOy ، Jack Daniel'ѕ
(21-09-2015، 0:38)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فک کنم نگرفتی هنوز 
آره منم فیلم میبینم 

خانومِ شادول گلبی

آورین اس اس ._.
Bt nafas mide...??:||b mn jon mide asn y vaziye ._.*

adam takhliye mishe ^_^
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، esiesi
(21-09-2015، 0:40)مهدی خسته۳ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2015، 0:39)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2015، 0:37)مهدی خسته۳ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Big Grin
حالا نزنی دادا  Big Grin

هوس واچ داگز زد ب کلم یهو ..به به

عاشق بازیشم 
یه 3 سالی هست طرفدارشم 

(Aiden Pearce)

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 45 مهمان