امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

" گفتگوی آزاد نسخه ی 269 "

امیـــــد دادااااا
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
" گفتگوی آزاد نسخه ی 269 " 123
 سپاس شده توسط omidkaqaz
آگهی
(21-09-2015، 0:31)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2015، 0:29)~ ѕσмє × σηє ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2015، 0:27)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ..
بالاخره فیلمم رو دیدم  cof
خیلی طول کشید ولی لامصب :|

:| film didi..?!
Ba film halesh khyli bishtare ta ba tafakor:|
ئفکر ؟ ._.
فیلم دیدن اصن بحثش جداس .. فیلم اصن هروئین منه ♥

آره فیلم به منم حس خیلی خوبی میده |:
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، esiesi
(21-09-2015، 0:27)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ..

رحم داشته باش :|
سلام…

(21-09-2015، 0:28)omidcr7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من و امیر و احسان و علی 1 و علی 2 و علی3 پسران در حال حاضر گ.ا

شادی و پارمیدا و گندم دختران در حال حاضر گ.ا 

6تا پسر

3تا دختر

انصاف نیست T_T
ینی وجود علی سه انصاف نیست :|
 سپاس شده توسط Aiden Pearce ، Apathetic ، omidkaqaz ، bOoOoOy
(21-09-2015، 0:30)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2015، 0:29)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیلی خالصانه
از ته قلب میگم:|
من بهمتون چشم دارم-_-
خیلی هم هیز وار.____. 

چقد باحالی تو ژیگر 
ژون ژون 

ای جووون._. 
اهل کجای  عشقم._. 
من وگاسیم بم میگن امیر وگاس._. 
 سپاس شده توسط Aiden Pearce ، omidkaqaz ، Jack Daniel'ѕ
(21-09-2015، 0:31)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2015، 0:29)~ ѕσмє × σηє ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ..

ئفکر ؟ ._.

معتادی؟؟؟ منم مث تو فیلم و ورزش و رپ مث شیشه و سیگار و قلیون منه

(21-09-2015، 0:31)مهدی خسته۳ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امیـــــد دادااااا

جوووووووون
(21-09-2015، 0:32)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2015، 0:30)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2015، 0:29)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیلی خالصانه
من بهمتون چشم دارم-_-
خیلی هم هیز وار.____. 

چقد باحالی تو ژیگر 
ژون ژون 

ای جووون._. 
اهل کجای  عشقم._. 

نمیدونم همونجایی که بهم حال دادی |:
اسمشو یادم رفته آخه هر شب با عکس تو حال میکنم |: 
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط tyjtfhdhr ، Jack Daniel'ѕ

سلام ..

ئفکر ؟ ._.

Jon jon :V mse mni ba film fqd
 سپاس شده توسط Aiden Pearce ، Jack Daniel'ѕ
(21-09-2015، 0:32)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ..

ئفکر ؟ ._.

به من حس خوبی نمیده ؛ زندگی میده ، نفس میده !
اصن من اگه یه روز حداقل 2 تا فیلم نبینم میمیرم : /
هرکسی یه جور زنده میمونه دیگه ._.
خوب، ولی اشتباه...
 سپاس شده توسط Aiden Pearce ، Jack Daniel'ѕ ، esiesi
(21-09-2015، 0:32)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ..

ئفکر ؟ ._.

از کی تاحالا گیمرا تز فیلم میدن ؟ :V
 سپاس شده توسط Aiden Pearce
(21-09-2015، 0:33)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2015، 0:32)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیلی خالصانه
من بهمتون چشم دارم-_-
خیلی هم هیز وار.____. 

چقد باحالی تو ژیگر 
ژون ژون 

ای جووون._. 
اهل کجای  عشقم._. 

نمیدونم همونجایی که بهم حال دادی |:
اسمشو یادم رفته آخه هر شب با عکس تو حال میکنم |: 

از چی استفاده میکنیD:
رول پلاک لیوان لامپ D:? 
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، omidkaqaz

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 29 مهمان