امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

" گفتگوی آزاد نسخه ی 269 "

(20-09-2015، 10:13)ємpτý gιяι نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-09-2015، 10:11)*melanie* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

انگار همه اینجا خانواده دارن منم که بدون خانواده ام._.

بـِزن قـَدش :||

نه بابا دارم از تنهایی می میرم:|
" گفتگوی آزاد نسخه ی 269 " 55

سپاس شده توسط Silver Sun
آگهی
(20-09-2015، 10:13)mel نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-09-2015، 10:11)[ιяяesιsтιвLe] نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-09-2015، 10:07)mel نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-09-2015، 10:03)[ιяяesιsтιвLe] نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-09-2015، 10:01)ємpτý gιяι نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عـجـب :|

جـم کـُنـیـن ایـن مـسـخـره بـآزیـآرو بـآو -_-

+ سـل دُری (:
سل صنم =)

(20-09-2015، 10:02)mel نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبه سلام داره خدمتتون(:
چه خبرا ؟!

خبری نیست(:
الان تو فکر شوهرمم نمی دونم داره چی کار میکنه با کیا میپره):
خجالت نمیکشه زن حاملشو تنها گذاشته رفته ماه عسل|:
هه از کجا میدونی رفته ماه عسل شاید موقعیت کاری بوده ولی غصه نخور من بچتو نگه میدارم -_^

چون رفته مشهد با یه دختری به نام عسل هم قرار داره ):
هعی ولش باوا الان اصل حالت چطوره ؟؟؟=)))
میگم میبینی تنها 4 روز دیکر باقیست =((
 سپاس شده توسط Silver Sun
(20-09-2015، 10:13)[ιяяesιsтιвLe] نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-09-2015، 10:11)*melanie* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه باوا منم مجردم ندارم=/// چرا ولی اجی  صنمو دارم =)
کلا مجردیو عشق است ^_^

منظورم شوهر نیس که ...مامان بابا و .....

سپاس شده توسط Silver Sun
(20-09-2015، 10:15)[ιяяesιsтιвLe] نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-09-2015، 10:13)mel نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-09-2015، 10:11)[ιяяesιsтιвLe] نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-09-2015، 10:07)mel نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-09-2015، 10:03)[ιяяesιsтιвLe] نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سل صنم =)

چه خبرا ؟!

خبری نیست(:
الان تو فکر شوهرمم نمی دونم داره چی کار میکنه با کیا میپره):
خجالت نمیکشه زن حاملشو تنها گذاشته رفته ماه عسل|:
هه از کجا میدونی رفته ماه عسل شاید موقعیت کاری بوده ولی غصه نخور من بچتو نگه میدارم -_^

چون رفته مشهد با یه دختری به نام عسل هم قرار داره ):
هعی ولش باوا الان اصل حالت چطوره ؟؟؟=)))
میگم میبینی تنها 4 روز دیکر باقیست =((

خوبم مرسی
اره اه من دارم دق می کنم سه تا معلم نداریم|:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(20-09-2015، 10:14)mel نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-09-2015، 10:12)ємpτý gιяι نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عـه ؟ تـو کـِی بـچـه دآر شُدی ؟

خـآلـه شـُدم خـودم خـبـر نـدآرم :|

بـآبـآش کـیـه ؟ :|||

باباش ایمانه(:

بـُن بـسـت ؟

مـُبـآرکـه (: بـخـت هـمـه بـآز شـُد ._.
 سپاس شده توسط Silver Sun
(20-09-2015، 10:15)*melanie* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-09-2015، 10:13)ємpτý gιяι نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خو من اجیت میشم خوفه -__^
حد اقل از نتهایی در میای =)
 سپاس شده توسط Silver Sun
(20-09-2015، 10:15)*melanie* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایـنـا هـمـه مـجـآزیـه بـاو -_-
 سپاس شده توسط Silver Sun
(20-09-2015، 10:16)ємpτý gιяι نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-09-2015، 10:14)mel نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-09-2015، 10:12)ємpτý gιяι نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عـه ؟ تـو کـِی بـچـه دآر شُدی ؟

خـآلـه شـُدم خـودم خـبـر نـدآرم :|

بـآبـآش کـیـه ؟ :|||

باباش ایمانه(:

بـُن بـسـت ؟

مـُبـآرکـه (: بـخـت هـمـه بـآز شـُد ._.

اره بن بست (:
خودش نمیدونه بابا شده به یکی گفتم بهش بگه بابا شده(:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(20-09-2015، 10:17)[ιяяesιsтιвLe] نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خو من اجیت میشم خوفه -__^
حد اقل از نتهایی در میای =)

خوفه خوفه :-*

سپاس شده توسط Silver Sun
یه سوال امضام قشنگه؟

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 29 مهمان