امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

» گفتـگوی آزاد نسـخه 267 «

(15-09-2015، 14:00)mel نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-09-2015، 13:55)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-09-2015، 13:54)mel نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-09-2015، 13:51)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-09-2015، 13:49)mel نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اومدم^_^

نوه يگلم برو بالا بيا پايين
999

اون دو نفر دیگه کین دارن به من دست می زنن؟|:

ننه بابات
شايدم حميدو سبحان Big Grin

حمید و سبحان نامحرمن ):
اگه ننه بایامن وس چرا مامان غزلم کچله؟
من نباشم -.-؟؟؟
 سپاس شده توسط ×ThundeRBolT× ، Silver Sun ، omidkaqaz
آگهی
(15-09-2015، 14:00)kimia-s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-09-2015، 13:57)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه کاری ٭ـــ٭
یه دونه برا بچه هم میخردی:>>>
که کیمیا باشه"V
من بچم؟ cry2
منم بچم
کاش همه می فهمیدن...
دل بستن به کلاغی که دل دارد،
بهتر از دل بستن به طاووسیست که
تنـــــــــــها زیـــــــــــــــــــــــــــبایی دارد . . .
» گفتـگوی آزاد نسـخه 267 « 189
 سپاس شده توسط ×ThundeRBolT× ، Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ ، omidkaqaz
(15-09-2015، 14:00)kimia-s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-09-2015، 13:57)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه کاری ٭ـــ٭
یه دونه برا بچه هم میخردی:>>>
که کیمیا باشه"V
من بچم؟ cry2

نه :>>>
برا اون بچه ای فقط Big Grin
(خرابکاری جمع کردن-.-)
 سپاس شده توسط ×ThundeRBolT× ، Silver Sun
(15-09-2015، 13:59)kimia-s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-09-2015، 13:58)wicked نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-09-2015، 13:57)kimia-s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-09-2015، 13:56)wicked نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-09-2015، 13:53)mel نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عمو ریملم تموم شده یکی دیگه برام می خری؟(:

بیا پول بهت بدم برو بخر
من برم میگن این مرده دیونست |:

(15-09-2015، 13:53)kimia-s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من با این سنم برم نوشمک بخرم بخورم؟
cry girl
من با این سنم یه بچه تو خیابون دیدم بغلش کردم رفتم مغازه الکی گفتم این منو کلافه کرده دو تا نوشمک بده
بعد که خرم از پل گذشت بچه هه رو گذاشتم سر جا اولش |:
هر دو تاشم خودم خوردم (:
ماشالله خلاقیت :N56:
مثلا برادر زادمیا
بیاموز
برادر زاده؟ :229:
|:
عموی دیوارم اَنا
 سپاس شده توسط omidkaqaz ، Silver Sun
کیمیا ابجی ^_^
کاش همه می فهمیدن...
 سپاس شده توسط ḲℑℳℐÅ ، Silver Sun ، Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ
(15-09-2015، 14:00)wicked نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-09-2015، 13:58)mel نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بده برم بخرم(؛
عموی خودمی(؛

دمت گرم
مرسی(:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط omidkaqaz ، ×ThundeRBolT×
(15-09-2015، 13:58)wicked نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-09-2015، 13:57)kimia-s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-09-2015، 13:56)wicked نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-09-2015، 13:53)mel نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عمو ریملم تموم شده یکی دیگه برام می خری؟(:

بیا پول بهت بدم برو بخر

(15-09-2015، 13:53)kimia-s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-09-2015، 13:50)wicked نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همین دیگه
عمو باشم بهتره |:

عمو فدات
بیا این 500 رو بگیر برو نوشمک بخر بخور (:
من با این سنم برم نوشمک بخرم بخورم؟
cry girl
من با این سنم یه بچه تو خیابون دیدم بغلش کردم رفتم مغازه الکی گفتم این منو کلافه کرده دو تا نوشمک بده
هر دو تاشم خودم خوردم (:
مثلا برادر زادمیا
بیاموز

منم از اين حركتا زدم 4fvf
چار تايي رفته بوديم بيرون بد رفتيم ٤تا چيپس گرفتيم
جا پارك ماشين خوب نبود به دوستام گفتم شما پياده شين اينجا كار داريم من ماشينو ببرم يه جا ديه پارك كنم
بد رفتم پارك كردم يه جا ديه ٣تا از چيپسارو خوردم تو اخري موندم بر داشتم برگشتم Big Grin
هر چند بعدش يه كتك حسابي خوردم ولي خيلي كيف داد
 سپاس شده توسط Silver Sun ، ×ThundeRBolT× ، Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ
(15-09-2015، 14:02)wicked نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-09-2015، 13:59)kimia-s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیا پول بهت بدم برو بخر

هر دو تاشم خودم خوردم (:
مثلا برادر زادمیا
بیاموز
|:
عموی دیوارم اَنا
من بچه کدوم برادرتم ک خودم نمیدونستم؟

(15-09-2015، 14:02)ƝAƲA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کیمیا ابجی ^_^
جونم؟ 4xv

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سپاس شده توسط Silver Sun ، ƝAƲA ، ×ThundeRBolT×
(15-09-2015، 14:02)mel نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-09-2015، 14:00)wicked نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-09-2015، 13:58)mel نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بده برم بخرم(؛
عموی خودمی(؛

دمت گرم
مرسی(:

به منم پول بده

(15-09-2015، 14:03)kimia-s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-09-2015، 14:02)wicked نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مثلا برادر زادمیا
بیاموز
|:
عموی دیوارم اَنا
من بچه کدوم برادرتم ک خودم نمیدونستم؟

(15-09-2015، 14:02)ƝAƲA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کیمیا ابجی ^_^
جونم؟ 4xv

بیا بریم تو کار خلاف ^_-
کاش همه می فهمیدن...
 سپاس شده توسط ḲℑℳℐÅ ، Silver Sun ، ×ThundeRBolT×
ارش ؟؟؟
 سپاس شده توسط Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 4 مهمان