15-09-2015، 11:27
اگه قرار بود من از این آواتارا بزارم که الان کوهی از آواتار داشتم ((;
عجب من هی خدافظی میکنم :||
|
» گفتـگوی آزاد نسـخه 267 « |
||||||||||||||||||||||||||||||||
اگه قرار بود من از این آواتارا بزارم که الان کوهی از آواتار داشتم ((;
(15-09-2015، 11:23)alliiii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.گذشت تنها به درد نمی خوره باید فراموش کنی و از نو بسازی آرامشو آدما می سازن اگه قرار بود آدما رو ببخشم و فراموش نکنم نمی تونستم زندگی کنم
15-09-2015، 11:29
علی زیاد سخت نگیر مشتی
زندگی سگی ارزششو نداره با دایورت چپ زندگی کن
آقا بیخیال شیـد :|
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. alliiii ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. kimia-s ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ~ ẰLi ~ ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ~Hichkas~ ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. افسرده3 ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. مافیا ،دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ✘ دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ✗ دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ღBeauty G!Яlღ ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ✗ ✘HαmïÐ
15-09-2015، 11:36
منم دیگه برم
خداحافظ همه رمانم یه چندتا پست نوشتم ولی الان نمیذارم سپاس میخوام
15-09-2015، 11:41
سَـلـآمـ ..
15-09-2015، 11:48
سلام دوباره|:
15-09-2015، 11:49
سلآم
15-09-2015، 11:50
سلام .-.
15-09-2015، 11:53
سلام .
| ||||||||||||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|