امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

» گفتـگوی آزاد نسـخه 267 «

نقل قول: خودمو بخورم?.=-ll
آره ..
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، sober
آگهی
(12-09-2015، 14:15)kimia-s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-09-2015، 14:12)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-09-2015، 14:09)kimia-s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-09-2015، 14:08)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-09-2015، 14:06)kimia-s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حمیـــــــــــــــــــد؟
تو ک دستت تو امر خیره یه شوهرم واسه ما پیدا کن :4chs:

مگه پیر مرد انجمن مرده؟
من گفتم میخوای یا نه گفتی نه که
آخه میخوام شوهرم آدم حسابی باشه 2chw

خو ادم حسابی پیدا میکنم
چی بگم والا kaffe2

(12-09-2015، 14:14)omidcr7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوهوم سلام .... خدا رو شکر همه در سلامت کامل به سر میبرید

سلام دادا امیـــــــــــــــد ((=

فعلا دعا کن من نیفتم این درسرو هیچی نخوندم
بیفتم مشروطم>_<
هر چی دوس داشتی برات پیدا میکنم
 سپاس شده توسط Son of anarchy ، Silver Sun ، ḲℑℳℐÅ ، # αпGεʟ ، sober
حالا ک فکرشو میکنم میبینم نمیخوام...
باید با پای خودش بیاد...
زوری ک نمیشه :97:

این امید این روزا اعصاب مصاب نداره...

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
» گفتـگوی آزاد نسـخه 267 « 14

سپاس شده توسط Son of anarchy ، Silver Sun ، omidkaqaz ، # αпGεʟ ، sober
(12-09-2015، 14:14)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-09-2015، 14:08)mel نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-09-2015، 14:06)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-09-2015، 14:03)mel نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-09-2015، 14:00)✗ ✘HαmïÐ✗ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بابا بزرگ کیه؟
برات بورسیه میگیرم بری آکسفورد درس بخونی
قبوله؟ 

:|
|:
|:
|:

ارش بابابزرگمه(:
به اون بگو
من؟؟؟
در باره تو پ خ حرف زدیم
شما الان برا من ملی هستی منم ارش
نوه و بابا بزرگ فینیش
نوه ها بابا بزرگشونو حرص نمیدن

من که گفتم ببخشید
پوف دوست دارم نوه یگلم p336
باشه p336
تولدت به سال میلادی چیه؟
نمیدونم فقط سالشو میدچنم۱۹۹۹
منم دوست دارم پدر بزرگ خوبم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، sober
(12-09-2015، 14:21)mel نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-09-2015، 14:14)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-09-2015، 14:08)mel نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-09-2015، 14:06)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-09-2015، 14:03)mel نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ارش بابابزرگمه(:
به اون بگو
من؟؟؟
در باره تو پ خ حرف زدیم
نوه و بابا بزرگ فینیش

من که گفتم ببخشید
باشه  p336
تولدت به سال میلادی چیه؟
میگم این اقا حمید باید به جا مهریه بهت 1999سپاس بده چطوره؟
 سپاس شده توسط Son of anarchy ، Silver Sun ، # αпGεʟ ، sober
خز کده -ـــــــ-

سپاس شده توسط Son of anarchy ، # αпGεʟ ، sober
تو یه حرکت انتحاری میخوام تلگرام برا لپ تاپ دان کنم .. اخ جون تلگرام
 سپاس شده توسط Silver Sun ، Son of anarchy ، ḲℑℳℐÅ ، # αпGεʟ ، sober
(12-09-2015، 14:24)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-09-2015، 14:21)mel نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من؟؟؟
در باره تو پ خ حرف زدیم
نوه و بابا بزرگ فینیش

من که گفتم ببخشید
باشه  p336
تولدت به سال میلادی چیه؟

باشه باشه(:
بیارم ناپلئونیره:|
 سپاس شده توسط ḲℑℳℐÅ ، # αпGεʟ ، sober
مـــــــــبــــــــــارکـــــــــــــــــ بـــــــــــــــــاشـــــــــــــــــــــــه Heart

حمید و ملیکا

دو کبوتر عاشق

سپاس شده توسط Son of anarchy ، omidkaqaz ، # αпGεʟ ، sober
(12-09-2015، 14:24)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من؟؟؟
در باره تو پ خ حرف زدیم
نوه و بابا بزرگ فینیش

من که گفتم ببخشید
باشه  p336
تولدت به سال میلادی چیه؟
اره خوبه یه دونه هم اضافه کن
رُند بشه
 سپاس شده توسط ḲℑℳℐÅ ، Son of anarchy ، # αпGεʟ ، sober

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 4 مهمان