02-09-2015، 21:03
هه!
صحبت های پیشرو :
صحبت های پیشرو :

|
♫♫ خانه "رپ" فلشخور ♫♫ |
||||||||||||||||||||||||||||||||
02-09-2015، 21:03
هه!
صحبت های پیشرو : ![]()
03-09-2015، 17:40
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
![]()
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
![]() دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Shayea برمیگرده به قضیه آنفلو شدن و آنلایک تو فیس دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
![]()
هیچکس :
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() ریل در حال ضبطه سهراب قبول نکرد ولی حرکته رضا رو قابل تحسین ( غلط املایی ) نمود . حصین . تتلو . پیشرو فیت شدن انگاری ف*ک |: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
11-09-2015، 12:38
(آخرین ویرایش در این ارسال: 11-09-2015، 12:50، توسط ρѕуcнσραтн.)
هنوز نمردم از علی بابا ..
تو آهنگش از آهنگآی قبلیش یه تیکه برداشت و گذاشت :| همچین چیزی : 1- تنظیم بهزاد پکس 2- علی بابا .. فرشاد نمیدونم کی |: 3- یکم از متن آهنگی ک احمد سلو باهاش خوند .. انگاری این آهنگ وآس این سِ تآ بود -_- +پکس و فرشاد یه آهنگ جدید بآ هم خوندن .. اگه بهزاد پکسُ بشناسید کلی آهنگ با سلو خونده |: برید متنشُ بخونید .. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=244063
11-09-2015، 15:02
سروش ترکای مجازشو داره تکمیل میکنه
اسباب کشیشم کرده تموم شده
حصین یه کلیپ ا خودش نشون داد که با دوستش باد گلو میزد 50یا40ثانیه
خیلی ها چرت پرت گفتن ..................................... یعنی چنین اشخاصی حق این کارارو ندارن ؟ چنین اشخاصی نمیتونن شوخ کنن ؟ .......... سروش هم تو تویتر شوخ زیاد میکنه جالبه به اونم چرت پرت گفتن .................. هنوز خیلی مونده هوادارا و غیر هوادارا آدم بشن ... دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]()
12-09-2015، 15:53
لیتو .-.
مشغول ضبط یه سری پروژه هستم، به غیر از آلبوم خودم، دارم رو چندتا ترک تو آلبوم عرفان و همچنین آلبوم خلسه کار میکنم و از اونور هم تو آلبوم "آمپول" با گروهی که از نظر من خیلی با استعداد هستن و آینده خوبی رو براشون میبینم گروه وانتنز همکاری میکنم. دم تک تک گرم که همیشه باهام هستین. برو بریم
12-09-2015، 15:57
به زودی
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]()
15-09-2015، 14:06
آلبوم #ریل واقعا داره میترکونه
![]() کلیپایی که ازش پخش شده داره نشون میده ![]()
| ||||||||||||||||||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|