11-09-2015، 23:44
(آخرین ویرایش در این ارسال: 12-09-2015، 0:01، توسط Mr.Unnamed.)
(11-09-2015، 20:15)روشنك١ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
شما هم بهتر دقیق تر بخونید،منظور جایگاه است نه مسایل دیگه(جايگاه عثمان و بانو عايشه و امام علي و حضرت فاطمه) از به کاربردن ام المومنین برای این بانو هم میشه متوجه شد که چه ارزشی براشون داره.
بنده هیچ وقت هیچ ادعایی در مورد داشتن اطلاعات مذهبی نکردم و ندارم چون نه حوزه درس خوندم نه رشته تحصیلیم به اسلام ربط داره و نه خانوادم خیلی مذهبی اند. در حد اطلاعات عمومیه....
پاسخ سوالتون رو بارها دادم....گفتنش بیجاست......
شما هم هیچ پاسخی درباره ی استدلال من در پست های اول نیووردید درباره ی این تاپیک.....
در ضمن با اطلاعات کمم بیش از این خاطرتون رو مکدر نمیکنم.
پیروز باشید.
از بکار بردن این واژه برا ای نشخص میشه ب شکاف عمیق بین شیعه و سنی پی برد ک چقد تفاوت داریم.
ما ب کیا احترام میذاریم و اونا ب چ کسایی.(میدونم الان ی عده میگن مزدور انگلیسه واسه ایجاد تفرقه.ولی واقعیت گفتنیه)
شمایی ک هیج ادعایی ندارید و اطلاعاتتون ناقصه و اطلاعات غلطتون هم انقد راحت بیان میکنید بهتره بحث نکنید.
متاسفانه اطلاعات عمومی الان از اسلام چیزی نمیگه.(بقیه حرفم سیاسی.نمیگمش)
شما پاسخ منو ندادید.فقط گفتید ک زشته توهین میکنید،ولی نگفتید کجا توهین کردم من!هر بار ک این حرفو زدید گفتم کجا توهین کردم و شما جواب ندادید.استدلال هاتون ؟؟؟؟کدوماش؟جواب حرفاتون رو دادم.شما مث همیشه گفتید توهین نکنید.چرا توهین.منم گفتم توهینی صورت نگرفته.مطابق با درخاست آقای خامنه ای بحث علمی بوده و کسی فحش نداده و توهین نکرده.اون داستان از کتب اهل سنته.حتی از کتاب های ما نیست.پس برو بخودشون بگو ک توهین نکنن.درضمن شما ب اهل سنت توهین کردید
این کتب پر از اشتباهه ناشیانست ک فقط عاملش اینه ک کسی ک اینارو نوشته آدم درستی نبوده
این جمله شما تو دوتا پست قبله.شما بخاری اهل سنت رو آدم نادرست میدونی و کتابش رو ناشیانه.بعد ب ما میگی توهین نکن؟جالبه واقعا.بیشتر درموردش مطالعه کنید.
خاطر من مکدر نشده.من تا هروقت بخاید بحثو ادامه میدم.فقط از این ناراحتم ک چرا ندونسته حرفی رو میزنید ک ی عده دارن ب اسم اسلام و ب دروغ پخشش میکنن و شما باور میکنید؟آیا بهتر نیست تحقیق کنیم درباره حرفامون؟
این ک امام علی سکوت کرد ی حرفه ک فقط برا حفظ وحدت مسلمین جهان(!) زده میشه و واقعیت اینطوری نیست.احتجاج های مختلف خود امام علی و بقیه ائمه وجود داره.
حتی امام علی جلوتر رفته و دست ب شمشیر شده ولی یاری نبوده ک کمکش کنه و برا همین دست ب قیام نزده.امام علی هیچوقت درمقابل خورده شدن حقشون سکوت نکردن و همه جا اعلام کردن ک غصب شده حکومت از ایشون.
میشه منظورتونو از جایگاه بگید؟از نظر من بهتره ب جای استدلال شخصی ی کم بیشتر تحقیق کنید.فک کنم بدونید ک اهل توهین و بی ادبی ب کسی نیستم اما درست نیست ک همینطوری ی حرفی بزنید.از نظر همون جایگاهی ک شما گفتید هم فرق داره.گفتم ک.بهتره تحقیق کنیم و کتب آقایون اهل سنت رو بیشتر نگاه بندازید!
راستی جواب سوالاتونو دادم.ازشون فرار نکردم.
خب؟بعدش؟