امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【266】

(10-09-2015، 18:19)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آخه این فرید چی داره ؟
فرید اومد هیچ تغیری پیدا نکرد فقد چند مورد بود که مطمئنم بقیه مدیرا میتونن به تنهایی و بدون فرید درست کنن !
اصن فرید قراره بیاد اطراف خونه ما .. سفارش کنید وقتی دیدمـش فکشو بیارم پایین به چند شکل :V !
بمونین ..

فرید از اول انجمن اینجا بوده و بیشتر کاربر ها واس خاطر اون اینجان(دوستاش و اینا)
هر بار که فرید میخواد بره بقیه هم دلیلی برا موندن پیدا نمیکنن کسایی هم که دفعه قبل موندن به خاطر این بود که فرید و زیاد نمیشناختن
دفعه قبل هم نصف مدیرا رفتن
?Isn't it lovely, all alone
...Heart made of glass, my mind of stone
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، ( lιεβ ) ، Jack Daniel'ѕ ، sober
آگهی
(10-09-2015، 18:18)kimia-s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-09-2015، 18:16)alliiii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-09-2015، 18:14)kimia-s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-09-2015، 18:13)alliiii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-09-2015، 18:12)kimia-s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

علیک سلام
سلام کیمیا
سلام ^ـــ-
میبینم که امروز خوبی
چه خوب  خدارو شکر 
 دیگه نماز خون شدم :|
 مثلا همین ظهر بود که غذای نماز صبحمو خوندم :|||
من همیشه خوبم (:
براوو نماز خیلی خوبه (:
من از وقتی ب سن تکلیف رسیدم خوندم

مسیحی نیستم و کافرنیستما ولی من فقط یه بارنمازخوندم اونم توی 9سالگی دیگه نمازنخوندم و یه بارم خواستم روزه بگیرم که نگرفتم 
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【266】 205

سپاس شده توسط ✘Nina✘ ، Jack Daniel'ѕ
(10-09-2015، 18:22)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من و احسان میخوایم شل بازی کنیم ! هرکی میاد الان یه گروه میزنم IraN
خدافظ .

من میام
فقط چجوری تیرو میکشن؟
hi i'm a loser
 سپاس شده توسط ( lιεβ ) ، # αпGεʟ ، ✘Nina✘
(10-09-2015، 18:23)alliiii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-09-2015، 18:18)kimia-s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-09-2015، 18:16)alliiii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-09-2015، 18:14)kimia-s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-09-2015، 18:13)alliiii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام کیمیا
سلام ^ـــ-
میبینم که امروز خوبی
چه خوب  خدارو شکر 
 دیگه نماز خون شدم :|
 مثلا همین ظهر بود که غذای نماز صبحمو خوندم :|||
من همیشه خوبم (:
براوو نماز خیلی خوبه (:
من از وقتی ب سن تکلیف رسیدم خوندم
ولی بعضی وقتام درباره آدما فکر بد میکنی یا بد صحبت میکنی :/
آفریــن <:
خب اگه بعضی وقتا یه حرفایی میزنم از روی عصبانیته
شما ب بزرگی خودتون ببخشید

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سپاس شده توسط ×ИамеLеsS× ، # αпGεʟ ، ✘Nina✘
(10-09-2015، 18:20)×...Icy Girl...× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-09-2015، 18:18)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-09-2015، 18:16)×...Icy Girl...× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-09-2015، 18:13)ღBeauty G!Яlღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-09-2015، 18:11)×...Icy Girl...× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اگه قرار باشه کل مدیرا برن منم میرم  cry2 cry2
نه -_-
حداقل تو قدیمی توبمون

موندن دیگه ارزشی نداره 
کل دوستات برن
دفعه قبل هم اینجوری شد فرید که رفت پشت سرش همه رفتن انجمن شده بود مثل گورستان

فوق فوقش ده تا کاربر همزمان ان میشدن الانم قراره دوباره مثل همون بشه 
اگه کسی نخواد بیاد رفتن بهتره

یکی از دلایلی ک من دارم ببخاطزش میرم ، فریدم ازش خیلی ناراحت بود 
اینه ک فلش پر از بچه سال شده

نمیشه که جلوی ثبت نامشونو گرفت
به جای پیدا کردن یه دلیل که درست هم نیس میتونستید هزار تا دلیل برا موندن پیدا کنید
دلیل هایی که براتون ارزش داره 

دلیلی محکمتر از دوستا و رفیقا تو فلشخور برای موندن هست ؟
وقتی دوستات برن دلیلی برای موندن نیس
قبلا ـم  گفتم مدیزای فلش مث ستونای خونه ن
خونه بدون ستون و تیرآهن میریزه 
کسی ک نمیخواد زیر آوار بمونه میره ...

فلش دیگه اون فلشخور سال 2013 و 2012 نمیشه 
هیچوقت ...
 سپاس شده توسط ✘Nina✘
من تا آخرین قطره ارسالام در راه آبادانی فلش گام برخواهم داشت قسمنامه سُقراط :|
 سپاس شده توسط ✘Nina✘ ، ḲℑℳℐÅ ، Jack Daniel'ѕ ، ✓SHINE AGAIN✓
(10-09-2015، 18:23)j_jahangard نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-09-2015، 18:20)×...Icy Girl...× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-09-2015، 18:18)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-09-2015، 18:16)×...Icy Girl...× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-09-2015، 18:13)ღBeauty G!Яlღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه -_-
حداقل تو قدیمی توبمون

موندن دیگه ارزشی نداره 
کل دوستات برن

به جای پیدا کردن یه دلیل که درست هم نیس میتونستید هزار تا دلیل برا موندن پیدا کنید

فلش داره میترکه
یمشه دیگه عضو نگیرن؟

به نظرت میشه؟؟؟

الان مهمون هایی که میان و اینجا رو میبینن خوششون میاد و ثبت نام میکنن و باعث میشه بقیه هم وقتی ببینن انجمن هنوز ثبت نام دارن بیان

اگه جلوشونوبه هر دلیلی بشه گرفت انجمن داغون میشه
(10-09-2015، 18:24)j_jahangard نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-09-2015، 18:22)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من و احسان میخوایم شل بازی کنیم ! هرکی میاد الان یه گروه میزنم IraN
خدافظ .

من میام
فقط چجوری تیرو میکشن؟

با موس میتونی جهتاشو درست کنی و با کیبوردت هم میتونی ..

برای اطلاعات بیشتر با علی حرف بزن @alliiii

بیاین دیگ !

پارمیدا تو نمیای ؟
 سپاس شده توسط ✘Nina✘
من به خاطر فرید نمیرم
حس میکنم به فلشخور بیش از حد وابسته شدم
موقع مدارس مشکل پیدا میکنم
درسام خیلی سنگینه
دوستام که تو انجمن بودن
یا رفتن یا نمیتونم باهاشون حرف بزنم
دل خوشی ندارم
واس اینه
اما حیف واسه فلشخور
 سپاس شده توسط ✘Nina✘
(10-09-2015، 18:25)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه -_-
حداقل تو قدیمی توبمون

موندن دیگه ارزشی نداره 
کل دوستات برن

دلیلی محکمتر از دوستا و رفیقا تو فلشخور برای موندن هست ؟
وقتی دوستات برن دلیلی برای موندن نیس
قبلا ـم  گفتم مدیزای فلش مث ستونای خونه ن
خونه بدون ستون و تیرآهن میریزه 
کسی ک نمیخواد زیر آوار بمونه میره ...

فلش دیگه اون فلشخور سال 2013 و 2012 نمیشه 
هیچوقت ...

خب کسی نره 
نه دوستاتون نه مدیرا
اینکه فلش هیچوقت مثل سالای 2013 و 2012 نمیشه قبول اما نمیشه فقط به خاطر این اینجا رو ترک کرد
من از 12 سالگی اینجا بودم الانم 16 سالمه ، هزار تا دلیل میتونستم برا رفتن پیدا کنم اما به خاطر دوستام نرفتم(جز زمانی که فرید رفت و همه مدیر ها به خاطرش رفتن و انجمن بی روح شده بود)

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 114 مهمان