امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【266】

(10-09-2015، 0:03)گندم 76 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سوتی چطور :ngh:

شمال ینی ... 
.-.
در جمع پسرونه جوابش میشه پُشتش یا عقبش 1:
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【266】 143
 سپاس شده توسط Aiden Pearce
آگهی
(10-09-2015، 0:03)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-09-2015، 0:02)♪Rιнαηηα♪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عجب عجب ._. ینی ی مدیر پیدا نمیشه دوتا اخطار بده .__.

اون شرو کرد |:

تو تموم کن |:

(10-09-2015، 0:04)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-09-2015، 0:02)♪Rιнαηηα♪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایمانو تگ کن Angel

ژآن ژآن فکر خوبیه @Wanton

(10-09-2015، 0:04)~ ѕσмє × σηє ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میخواد شیر فقط :| منتها شیرش تموم شده.. :v پستونک.. :v

بسه دیگه توام ب اندازه کافی چیز شد  Angel
 سپاس شده توسط bOoOoOy ، Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ
(10-09-2015، 0:06)ғʀᴏsᴛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوب الان .. ((:

تسبیم دسته توعه..؟؟:|
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby
علی چهل درصد بسته یا تعلیق کنم ؟ ((:
 سپاس شده توسط Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ ، Jack Daniel'ѕ ، Aiden Pearce
(10-09-2015، 0:06)ғʀᴏsᴛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوب الان .. ((:

اخطار بده >>___<<!
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby
آقا نماز آخر شب رو کی میخونن ؟ :|

(10-09-2015، 0:08)ғʀᴏsᴛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

علی یک ؟
علی دو ؟
علی سه ؟ 
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، Brooklyn Baby ، bOoOoOy
(10-09-2015، 0:07)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-09-2015، 0:03)گندم 76 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سوتی چطور :ngh:

شمال ینی ... 
.-.
در جمع پسرونه جوابش میشه پُشتش یا عقبش 1:

خوب وسط حرف من یهو پریده میگه چپ یا راست
من چه میدونم این چی میگه
(10-09-2015، 0:08)ғʀᴏsᴛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

احوال چیز مالا..؟؟:|||
(10-09-2015، 0:09)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوب الان .. ((:

اخطار بده >>___<<!

اخطار دادم !
 سپاس شده توسط Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ
(10-09-2015، 0:09)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آقا نماز آخر شب رو کی میخونن ؟ :|

علی یک ؟
علی دو ؟
علی سه ؟ 

نماز شبو ساعت 4 میخونن :>
صیغه ی عقدم بلدم 1:
 سپاس شده توسط Aiden Pearce ، bOoOoOy

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان