امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گُفتگوےِ آزاد ، نسخه ی 265

(07-09-2015، 0:55)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-09-2015، 0:54)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-09-2015، 0:52)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-09-2015، 0:51)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهورا ؟
مشتی چرا دپ شدی ؟ :|

پلنگم ._.
حالم گرفتس امشب :|
فردا درس میشه ..

:|
موفق باشی پلنگکم :|
داوشمی ._. Heart 
+
ارش تو 20 سالگی ازدواج؟|:

نوکرم (._.)--+
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، tyjtfhdhr
آگهی
(07-09-2015، 0:55)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-09-2015، 0:54)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-09-2015، 0:52)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-09-2015، 0:51)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهورا ؟

پلنگم ._.
فردا درس میشه ..

داوشمی ._. Heart 
+

اهورا بابا من هيجده سالگي يه پسر داشته
مادر بزرگم ١٢سالگي ازدواج كرده
بعدم من تا عقد كنمو تحقيقا كاراي ازدواج حد اقل ٤سال طول ميكشه
ما تو خونواده زياد عقد كرده ميمونيم نامردا خيلي سخته البته برا من نه من كارمو ميكنم
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ
(07-09-2015، 0:57)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ناموسا چقد خوبه همیشه ما پسرا تو گ.ا باشیم :|
جو مشتی میشه ..
دخترا چین اخه ..
شدن شاخ اینجا:|||
رل میزنن شاخ میشن کلا این دو پونزدایا:||
(07-09-2015، 0:57)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جو مشتی میشه ..
دخترا چین اخه ..

موافقم

(07-09-2015، 0:54)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-09-2015، 0:51)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-09-2015، 0:50)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-09-2015، 0:49)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-09-2015، 0:47)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عجبز:||||
من داداش کسی نیستم:|
نوکرم نمیخوام خودم ب کارام میرسم:|
رفیق هم 4 تا هست بسه..:|
گ*استار چیزی بود هستیم:|||

عشقم ._.

جونم نفسم*_*
:/\
3ک** شدی ._.
اوممم اره :/\
همیشه 3ک**باش:/\

(07-09-2015، 0:51)omidcr7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-09-2015، 0:49)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-09-2015، 0:47)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عشقم ._.

دادا اهورا یه چیزی به این امیر بگو با من لج داره الکی منو گذاشته توی لیست سیاه شیطونه میگه هوففف
شیطونه چی؟:|
دست بردار از سرمون باو:|||
حوصلتو ندارم چطور بگم بت؟::|
هی تو پسر جون بدون دلیل حرف نزن
(07-09-2015، 0:57)omidcr7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-09-2015، 0:54)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-09-2015، 0:53)omidcr7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-09-2015، 0:51)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-09-2015، 0:49)~ ѕσмє × σηє ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهورا دیروز قرار بود ببینمش مامانش نزاشت ):

كاش مامان منم نميزاشت امشب برم دنبال غزل تا بام تهران و اونو ببينم
اخي اهورا گريه نكن حالا

غزلو دیدی؟
ماجرا داره
غزلم رفت اميد
هعي
بد محدثه دلم به اون خوش بود
داشتم به ازدواج بهش فك ميكردم:|
كلا قسمت نيس من ازدواج كنم

دادا ماجرا رو برام پ.خ کن

بيخي نميخوام ناراحتت كنم
علي اومده خوشالي
 سپاس شده توسط bOoOoOy
منم زن میخوام خوش ب حالت ارش ._. من دوس داشتم الان میرفتم میگرفتمش ماله خودم شه ولی حیف ):
(07-09-2015، 0:58)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-09-2015، 0:55)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهورا ؟

پلنگم ._.
فردا درس میشه ..

داوشمی ._. Heart 
+

اهورا بابا من هيجده سالگي يه پسر داشته
مادر بزرگم ١٢سالگي ازدواج كرده
بعدم من تا عقد كنمو تحقيقا كاراي ازدواج حد اقل ٤سال طول ميكشه
ما تو خونواده زياد عقد كرده ميمونيم نامردا خيلي سخته البته برا من نه من كارمو ميكنم
قرار نی هرکی هرکاری کرد توام بکنی .. 20 خیلی زوده
دم ب تله نده فعلا جوونی(: ی مدت دوس دختر/دوس پسر بمونید باو ..
من الان بگم زن میخوام پستونک میکنن تو دهنم :|
 سپاس شده توسط bOoOoOy
اهورا همين الانم من ازدواج نكردم بابا بزرگم داره كبير ميزنه بد بخت
 سپاس شده توسط bOoOoOy ، Δ.н.ο.υ.я.Δ
(07-09-2015، 0:58)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جو مشتی میشه ..
دخترا چین اخه ..
شدن شاخ اینجا:|||
رل میزنن شاخ میشن کلا این دو پونزدایا:||

رل زدن به تو ربطی ندارم ولی مث تو شاخم نیستم ... اهورا من شاخم Undecided؟  
+
اگه دوست داری رفتارتو اینطوری ادامه بدی دیگه دوس ندارم همزمان با هم تو یه گ.ا باشیم
(07-09-2015، 0:58)omidcr7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جو مشتی میشه ..
دخترا چین اخه ..

موافقم

(07-09-2015، 0:54)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-09-2015، 0:51)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-09-2015، 0:50)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عشقم ._.

جونم نفسم*_*
:/\
3ک** شدی ._.
اوممم اره :/\
همیشه 3ک**باش:/\

(07-09-2015، 0:51)omidcr7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عشقم ._.

دادا اهورا یه چیزی به این امیر بگو با من لج داره الکی منو گذاشته توی لیست سیاه شیطونه میگه هوففف
شیطونه چی؟:|
دست بردار از سرمون باو:|||
حوصلتو ندارم چطور بگم بت؟::|
هی تو پسر جون بدون دلیل حرف نزن

خفه میشی یا خفت کنم؟:/
دور برم نپلک حوصلتو ندارم اقا..
پ.خ و ب خاطر دوس دختر توج ک هی ادرس اواتار مو میخواستم بستم
گ.ا هم ب خاطر تو نیام ؟
در بیاین از باو اه..

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد | نسخه 469 - بهار 1404
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: