(03-09-2015، 22:30)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(03-09-2015، 22:28)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.هیچی بت یاد ندادن روت تاثیر گذاشتن..
(03-09-2015، 22:24)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(03-09-2015، 22:21)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.دوست جدید((:؟
(03-09-2015، 22:18)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دوستای قدیمیت چیشدن؟
اون همه دوست داشتی:/
دوستای قدیمی ؟ (:
حس میکنم تازه متولد شدم ُ دارم دوست پیدا میکنم ! یکیش همین چند صفحه پیش گفت که تو فقد بخاطر یه رمـز یادم کردی .. یکیشم من ُ جلوی همه خوردم کرد ! آبرومو برد .. یکیشم که تا وقتی که نویسنده بودم بهم گفت که همش دوست دارم باهات دوست باشم ُ تو نازی ! ولی بری توی بخش مدیریت ُ نگاه کنی چیا که درابرم نگفته .. !! یدونه تو ُ یه چند نفر دیگه موندین که کلا شوت ! (:
حداقل باقدیمیا دوس شو:/
الان با امید رل زدی؟:v
دوست جدید بهتـره .. ! بهمـ خیلی چیزارو یاد دادن !
قدیما کجان ؟ چیزی میبینی ؟ ._.
امید واسه مروا میخواست ..
چطور من دوستام همه واس 2013ب قبلا؟
(03-09-2015، 22:30)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خوبیش اینه که بالاخره از شر یکی راحت شدم ((: کسی که میگفت دوسم داره ُ بخاطر اینکه واسه تولدش باهاش نرفتم بیرون قهر کرد !
غزل احسان رفت؟
__
esiesi
آخرین فعالیت: 44 دقیقهی پیش
ارسال پیام خصوصی
آرش .. الی آنلاین شد !