امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4.17
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[ گُفتگوےِ آزاد ( 264 ) ]

اسم فلش بکس واسه وقتی بود که من برای فلش گروه میزدم ((: !

الان با لب تاب خودم اومدم همه چیزش پاک شده -_- !

باید کلی برنامه بریزم -_- اوفف /:
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ
آگهی
(03-09-2015، 16:42)alliiii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-09-2015، 16:40)ღBeauty G!Яlღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ولی حال داد توروهم من بازی میکردم :v
حآل داد؟ ^_^
باشهـ ایــن دَفعه بیـا بسازمـ ببیـن چی میشه V:

فکرکردم بخاطراینکه منم تانک روح داشته باشم اونکاروکردی گفتم ازت بعیده ادم خوبی باشی :||
[ گُفتگوےِ آزاد ( 264 ) ] 102

سلام
Heart Heart
 سپاس شده توسط omidkaqaz ، Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ ، # αпGεʟ
زندگی بدون کروم خر است .. الان 2 ساعته دارم صفحه رو رفرش میکنم باز ارسال پارمیدا کمتر از 1 دقیقه پیشه .. :|
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، omidkaqaz ، Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ
فلش بکس واسه زمانی بود که بیــتا هم بازی میکرد jojo اسم اکانتش بود (;
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، ( lιεβ ) ، Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ
(03-09-2015، 16:53)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زندگی بدون کروم خر است .. الان 2 ساعته دارم صفحه رو رفرش میکنم باز ارسال پارمیدا کمتر از 1 دقیقه پیشه .. :|

چه مرورگری داری الان ازش استفاده میکنی؟
حتما اون مرورگره منودوست داره ^_^*

سپاس شده توسط ( lιεβ ) ، Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ
(03-09-2015، 16:53)alliiii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیشتر از 2 بار باهاش بازی نکردم .. 2 بارشم اسم گروه FlashkhOr بود .. واسه زمـانی بود که من ُ تو توی یه تیم بودیم (: !
 سپاس شده توسط Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ
سلام به همه
(03-09-2015، 16:54)ღBeauty G!Яlღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-09-2015، 16:53)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه مرورگری داری الان ازش استفاده میکنی؟
حتما اون مرورگره منودوست داره ^_^*

اکسپرور .. بعدش که کروم دان کردم باید یه چیزای دیگم دان کنم .. :rum:

چی میشد لب تاب من واسه  بابام باشه لب تاب بابام واسه من ؟ واقعا چی میشد )): !
(03-09-2015، 16:55)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-09-2015، 16:53)alliiii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیشتر از 2 بار باهاش بازی نکردم .. 2 بارشم اسم گروه FlashkhOr بود .. واسه زمـانی بود که من ُ تو توی یه تیم بودیم (: !
یآدِش بخیــر ^_^ لول دوتامون پایــین بود اونموقع با اَدب بودی فُش نمیدادی :|

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان