امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[گفتــگوی آزاد نُـسـخـه 263]

(30-08-2015، 22:54)!...@dors نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-08-2015، 22:51)ᕮᒪᗩᖺᙓᖺ2000 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دوستان یه ضد حال

زمان زیادی تا بازگشایی مدارس نمونده  Big Grin

پس من چی بگم؟؟؟... آقا اصلا بیابون کدوم وره؟... یکی اطلاع بده لطفا:4fv:aah:rum:

وویی
اینقد بدت میاد؟؟؟
 سپاس شده توسط # αпGεʟ
آگهی
(30-08-2015، 22:54)!...@dors نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-08-2015، 22:51)ᕮᒪᗩᖺᙓᖺ2000 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دوستان یه ضد حال

زمان زیادی تا بازگشایی مدارس نمونده  Big Grin

پس من چی بگم؟؟؟... آقا اصلا بیابون کدوم وره؟... یکی اطلاع بده لطفا:4fv:aah:rum:

وویی
اینقد بدت میاد؟؟؟
 سپاس شده توسط # αпGεʟ
(30-08-2015، 22:59)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-08-2015، 22:57)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-08-2015، 22:55)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-08-2015، 22:53)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-08-2015، 22:53)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

غزل عكس منو ميخواي چيكار؟

عکس غزل ُ میگم :|

الان دقیقا این شخصی که داره با من حرف میزنه کیه ؟

گفتم كه غزلم
تو ساعت 12 شب خونه یه پسر چیکار میکنی :| ؟

میخوام ببینم به آرش میاین یا نه ! ..  Angel 

همین الان یه عکس دوهوییی با آرش بنداز بده به من:|
حوصله نداشت اومدم پيشش
عصابمو ريخته بهم Angry
ارش با اين سره شيكسته و كچلم عمرا عكس بندازه
از خودم ميگم به ارش برات بفرسته
غزل برا منم بفرسته?^__^
 سپاس شده توسط # αпGεʟ
اه يه دفه نشد من اكانتمو باز بزارم برم بيرون اين غزل نياد توش
ارشم
ببخشيد يه لحظه رفتم بيرون

(30-08-2015، 23:00)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ._.

سلام احسان
 سپاس شده توسط # αпGεʟ
(30-08-2015، 22:57)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-08-2015، 22:55)✘ցմεεղ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برو افتخار کن بچه اومدے نجات من: |
فرهاد منو دزدیده
میکشمش:v
باید به بابات بگی پاداش بده ، وگرنه گردن هردتونو میدرم -_-
اره برو بکشش قبل از اینکه خودم هردوتونو نکشتم ! (:
یه صحبتایی با اهورا کردم ، اگه پیشنهادمو قبول کنه ، قسمت بعدی که بیاد میدونم با همتون چیکار کنم ! چون دیگه شورشُ در میارید ! ..
منه بدبخت  p343 

=))
برو بابا ریز میبینمت خخخ مثلا الکے من شاخمـ((:
خیلے کم میذاره اهورا
تا میرم تو بهرش تموم میشه؛ \
..

[ ᴇvɪʟ ]
사람들의 수용을 위해 사는 경우, 거절로 죽을거야 

..
 سپاس شده توسط Apathetic ، Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ ، # αпGεʟ
(30-08-2015، 23:01)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-08-2015، 22:59)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-08-2015، 22:57)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-08-2015، 22:55)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-08-2015، 22:53)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عکس غزل ُ میگم :|

الان دقیقا این شخصی که داره با من حرف میزنه کیه ؟

گفتم كه غزلم
تو ساعت 12 شب خونه یه پسر چیکار میکنی :| ؟

میخوام ببینم به آرش میاین یا نه ! ..  Angel 

همین الان یه عکس دوهوییی با آرش بنداز بده به من:|
حوصله نداشت اومدم پيشش
عصابمو ريخته بهم Angry
ارش با اين سره شيكسته و كچلم عمرا عكس بندازه
از خودم ميگم به ارش برات بفرسته
غزل برا منم بفرسته?^__^

ميفرستم مروا
عكس مادرته ديگه
 سپاس شده توسط Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ ، # αпGεʟ
(30-08-2015، 23:02)✘ցմεεղ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

=))
برو بابا ریز میبینمت خخخ مثلا الکے من شاخمـ((:
خیلے کم میذاره اهورا
تا میرم تو بهرش تموم میشه؛ \
منو ریز میبینی ؟ ._.
من که اصن نمیبینمت -_- 
« الکی مثلا منم شاخم ! ^_^ »
اره خیلی کم میزاره ! :|
فردا بیا خصوصی حرف بزنیم .. من برم بای ندا جان ..
خوب، ولی اشتباه...
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، L²evi
زنم کو .-.
[گفتــگوی آزاد نُـسـخـه 263] 141
 سپاس شده توسط ( lιεβ ) ، # αпGεʟ
من برم مدرسه دارم خیر سرم>_<
 سپاس شده توسط # αпGεʟ
(30-08-2015، 23:00)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ._.

احسان .__.
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، esiesi

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 5 مهمان