26-08-2015، 17:56
خیلی خوبه ..
هیجانیه ..
از این رمانای معمولی نیست که همه بدونن آخرش چی میشه ..
موفق باشی.. (:
هیجانیه ..
از این رمانای معمولی نیست که همه بدونن آخرش چی میشه ..
موفق باشی.. (:
|
نـقد دآستـان آکادمـی ومپـایرز(شروع فصل دوم ) |
||||||||||||||||||||||||||||||||
26-08-2015، 17:56
خیلی خوبه ..
هیجانیه .. از این رمانای معمولی نیست که همه بدونن آخرش چی میشه .. موفق باشی.. (:
واااي قسمت هفتمم عالي بود ميشه اگه قرار شد بازم شخصيت اضافه شه منم باشم؟؟؟
[url=//www.pinterest.com/pin/create/extension/][/url]
26-08-2015، 18:25
آخ جون امیر اسموک پیشمه^__^
___ یه کاری کن ما تو گروهمون همه موتاد باشیم:| منو امیر و امیرعلی باهم بکشیم^__^
26-08-2015، 18:29
تا همین دیروز میومدن بهم میگفتن زن صابر :| حالا هم که دارم میشم قاتل :|
ووییی ._. :>
قسمت ۷ بیشترش حرف بین بچه ها بود
ولی خیلی اخرش جالب بود ک غزل و الی نفوذی از کار در اومدن...خیلی ایده ی عالی بود من شخصا فک نمیکردم نفوذی در بیان میگم تو داستان اگ ی جادوگر خیلی حرفه ای خواستی بگو ها من هستم مثل فرمانده ی جادوگرایی چیزی . ...خخخ...
26-08-2015، 20:13
اه مگه نگفتی دیگه شخصیت اضافه نمی کنی
حالا ک اضافه کردی اگه خواستی منم جز شخصیها بذار اگه خواستی + تا اینجاش قشنگ بود موفق باشی
(24-08-2015، 22:40)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.این دوتا دیوونه رو ._. باشه اصن من دشمنِ خونینِ لایک کردن ، شما خوبین :| ببین کارم ب کجا رسیده راجع به لایکام تو اینستا هم قضاوت میکنن .. -_- + اهورا من هیچی از پارت اخر داستان نفهمیدم . هیچی ! یعنی استاد غزل و استاد الی با وی همدستن ؟ عجب :| @×WrOnG TuRn×
26-08-2015، 22:23
اره شادی ..
استاد غزل و استاد وی دستشون با وی تو ی کاسست .. اوتشب ک الی ب اتاق نفس رفته بود وقتی نفس دنبال کتاب بود تو نوشیدنیش ی چیزی ریخت ک بیهوشش کرد بهد ی تیکه از موهاشو برا اکسیر برداشت .. در کل اینکه شخصیتای منفین .. حالا تو ادامه داستان متوجه میشید
26-08-2015، 22:49
یعنی دیوونه نقش خودم شدم s32:
جیییییییییییییییییییییییییییییییغ چقدر حال میده نفوذی باشی اونم نقش منفی s32: مرسی :bighug: مثل همیشه فوق العاده و جذاب بود
26-08-2015، 22:56
(26-08-2015، 22:49)×...Icy Girl...× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.استاد الی ! یعنی الان ملی میدونه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :|||||
| ||||||||||||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|