26-08-2015، 18:58
(26-08-2015، 18:56)باران20 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(26-08-2015، 18:52)love selena gomez نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(26-08-2015، 18:50)باران20 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اره عزیزم همش داشتم واسه تو وقت رزرو می کردم.از بس شلوغه.اخه هی این استقلالیا وا سه درمان خودشون میان و می رن.
(26-08-2015، 18:40)love selena gomez نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.عه روانپزشك خوب ميشناسي لابد زياد ميري و مياي ولي فك كنم تاثيري نداشته اخه نفهميدي به چرت و پرتات و حرفاي مزخرفت ميخندم
(26-08-2015، 18:38)1381mohammadreza نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
فکر کنم ما لیاقت نداریم که تو 3بازی که بردیم 32موقعیت گل داشتیم
لیاقت واسه انسانه.
نه کسی که ادعا میکنه دیگران به خاطر علاقشون به یه خواننده انسان نیستن.
(26-08-2015، 18:40)باران20 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
[/url]
اره دیگه شما انقدر فشار عصبی روتون اومده تو بازیا که به هر واقعیتی می خندید. عزیزم می خوای بهت یه روانپزشک معرفی کنم.
الهی عزیزم دیگه حتی فرق بین واقعیت و لطیفه رو نمی فهمید.
[url=//www.pinterest.com/pin/create/extension/]
بهتره واسه خودت وقت بگيري
[url=//www.pinterest.com/pin/create/extension/][/url]
نه عزیزم اختیار داری شما باید برید.