امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[ گُفتگوےِ آزاد ( 262 ) ]

(26-08-2015، 13:54)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-08-2015، 13:51)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-08-2015، 13:15)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-08-2015، 13:14)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-08-2015، 13:12)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام
خيلي كار سختيه

خوبین؟:>
سخته؟....
خوب زود تر برگرد ...
مرسي تو خوبي؟
بد بختي بزرگ تَر اين جاست بايد پروژه تكميل ميكردم نكردم
الانم نميتونم از فلش دل بكنم
اره خوبم :V
اون خوشحال کنو بیارم پیشت?:>>
خوب یکم وقت بزار براش کنار فلش اومدنت-..-
خخ من میتونم ولی :>

همم دارم سعي ميكنم
فقط ميخوام برم استاده نيومده باشه
فقط نيومده باشه جدو ابادشو ميارم جلو چشش
خخخ البته که نمیاد :>
چیزش میکنی?..........
آگهی
(26-08-2015، 13:53)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا پیدا نمیکنم ارسالشو . ؟  cry girl

چيه باز گريه ميكني؟
 سپاس شده توسط ( lιεβ ) ، sober
سلام(؛
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
[ گُفتگوےِ آزاد ( 262 ) ] 100
 سپاس شده توسط ÆҐÆŠĦ ، Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ ، ḲℑℳℐÅ
(26-08-2015، 13:56)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-08-2015، 13:54)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-08-2015، 13:51)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-08-2015، 13:15)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-08-2015، 13:14)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبین؟:>
سخته؟....
خوب زود تر برگرد ...
مرسي تو خوبي؟
بد بختي بزرگ تَر اين جاست بايد پروژه تكميل ميكردم نكردم
الانم نميتونم از فلش دل بكنم
اره خوبم :V
اون خوشحال کنو بیارم پیشت?:>>
خوب یکم وقت بزار براش کنار فلش اومدنت-..-
خخ من میتونم ولی :>

همم دارم سعي ميكنم
فقط ميخوام برم استاده نيومده باشه
فقط نيومده باشه جدو ابادشو ميارم جلو چشش
خخخ البته که نمیاد :>
چیزش میکنی?..........

شايد
مرتيكه چيز چيز
بدم مياد ازش
گردنشو با گيوتين ميزنم نيومده باشه
(26-08-2015، 13:53)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میدونی تو کدوم وضوع دیگه ایشالا؟؟ Shy
 سپاس شده توسط sober
(26-08-2015، 13:56)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چيه باز گريه ميكني؟

هعیییییی .. )))))): !

الان 2 ساعته دارم دنبال ارسالشمگردم نیسسسسسسسس >_<
شايد
مرتيكه چيز چيز
بدم مياد ازش
گردنشو با گيوتين ميزنم نيومده باشه
[/quote]
Big Grin
استاد چیتونه؟؟
نیومده چوری میخوای بزنی اخه?:VV
+
سلام ملیکا
(26-08-2015، 13:58)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-08-2015، 13:56)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چيه باز گريه ميكني؟

كي؟
واي غزل،غزل ميخواد تو فلش اكانت بسازه
بد بخ شدم
نهههههه
 سپاس شده توسط ( lιεβ )
(26-08-2015، 14:00)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-08-2015، 13:58)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چيه باز گريه ميكني؟

كي؟
واي غزل،غزل ميخواد تو فلش اكانت بسازه
بد بخ شدم
نهههههه
عه واقعا ^_^ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

__

چی مروا ؟ O_O
 سپاس شده توسط Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ
سلام ملیکا (:

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
[ گُفتگوےِ آزاد ( 262 ) ] 100

سپاس شده توسط Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 163 مهمان