امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[ گُفتگوےِ آزاد ( 262 ) ]

(25-08-2015، 9:35)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واااااااای خداااااااا

فرید تو رو قران بیا معلم من شو 

یه بنده خدایی هس 
یه رب رفته بود بیرون 
دخترِ همخونه ایش با اکانتش اومده 
یه رب تو گ.آ چرخ زده 
از همون روز یه سره میگه 
فرید آنلاین نشد؟
فرید آنلاین نشد؟

ضمنا شایان ذکر است ک طرف ب شکل وحشتناکی هیکل خفن و از همه مهمتر پاهای خــــــــــــــــیـــــــــــــــــلــــــــــــــــــــی خوشگلی دارد 

تو سلطان مخ زنی ای 
حتی اگه نخوای بازم مخ میزنی :|

باووو دیگه این طوریا هم نیست؟ فکر نکن با این حرفا خر میشم و مدیر ارشدی چیزی میکنمت!  Big Grin

کیرو میگی جدی؟ بگو خودم برم مخشو کامل تیلیت کنم  Angel
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط Silver Sun ، esiesi
آگهی
(25-08-2015، 9:38)wicked نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-08-2015، 9:35)ϟ UnKNoWN ϟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

wicked نوشته است:کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
esiesi ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
F A R I D ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
mel ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
wicked ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ϟ UnKNoWN ϟ ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ємpτý gιяι ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آماستریدا

سلام همگی

به به سلام علیکم
خوبی احسان جان؟

نوکرتم  داش امیر  2chw
 سپاس شده توسط Silver Sun ، ×ThundeRBolT×
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=242214

ببنید لطفا
یه چیز باحال(:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
[ گُفتگوےِ آزاد ( 262 ) ] 18
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET
(25-08-2015، 9:36)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-08-2015، 9:34)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: یعنی عکس پاشم داری ؟ :||

نمیدونم از صورتش که چیزی ندیدیم . !!
نه ولی می تونم جور کنم. ولی کاره احمقانیه! بیخیال.

چطوری ؟ O_o

ازش می خوام. خیلی با من راحته...

اگرم نداد میرم خونشون و عکسو جور می کنم. جدی میگم! باباش دوسته بابامه. 

ولی هیچ سودی نداره برام این کار! داره؟
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط Silver Sun
(25-08-2015، 9:37)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-08-2015، 9:34)آماستریدا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فریییییییییییییییییییید

جووووووووون؟!

نقل قول: ماچ بدم ؟ ._. :* :|

تیلور میزارم
اره.

اصن می دونی چیه؟ من پدر روشن فکری هستم. عکس لختی بذار!

بابا O.O از تو انتظار نداشتم

فعلا باید برم بای ._.
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، Silver Sun
(25-08-2015، 9:39)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کیرو میگی جدی؟
آها . :||
 سپاس شده توسط Silver Sun ، FARID.SHOMPET ، esiesi
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=242124

سپاس یادتون نره :cool:
 سپاس شده توسط Silver Sun ، FARID.SHOMPET
فرید رو اعصاب من راه نرو ._.
کاری نکن همرو مُخ کنم یکیم برات نمونه -__-!
فرهنگ داشته باش ._. برا منم بزار ..
.
 سپاس شده توسط Silver Sun ، FARID.SHOMPET
فرید نتونستم پیدا کنم یه شریل کول خوب برات ولی بازم می گردم(:
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET
یعنی بیچاره تر از من آدم رو زمین نیست
تو هوایی که همه دارن از گرما میمیرن من سرما خوردم |:
 سپاس شده توسط τοxικ ، FARID.SHOMPET ، Silver Sun

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 8 مهمان