22-08-2015، 0:51
(22-08-2015، 0:48)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ياسم زياد گوش ميدم
وقتي هيچكس بود هيچكسم زياد گوش ميدادم الان بعضي وقتا گوش ميدم
(22-08-2015، 0:47)یاسی@_@ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(22-08-2015، 0:45)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.-_- تازه یعنی چند ماه ؟؟؟ من یه سالی میشه شایدم کمتر با اهنگه قصه ی زیر زمین یاس ازش خوشم اومد یعنی صداش دیوونم کرد خیلیییییییییی عالی بود
(22-08-2015، 0:43)یاسی@_@ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(22-08-2015، 0:40)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خخخخخخخخخخخخخخخخ یعنی گیجیا
من خيليم رآك دوست دارم
از اهنگاي كاوه تفاقم زياد گوش دادم منتها اونايي كه اسمشونو الان يادمه اينياس
مخمصه پرانتز دل
دل که هنوز منتشر نشده خخخخخخخخخ
-_- یعنی الان من چی بگم ؟؟؟
البوم استرسشو گوش دادی ؟؟؟؟
اهنگای انگلیسیش چطور ؟؟؟؟اونایی که با اراد اریا خونده ؟؟؟ خواب بازی ؟؟؟ قصه ی زیرزمین ؟؟؟ شهر من کو ؟ اتاق ابی ؟؟؟ شاهکارش ((شال)) ؟؟؟؟ لومپن پارتی ؟؟؟
-_- لابد اولین اهنگی که ازش گوش کردی پرانتز بوده اره ؟؟؟
خخخخخخخ تو دیگه کی هستی -_-
من اسم اهنگاشو نميدونم چون تازه رآك گوش ميدم در ضمن الان گيجم بله خيليم گيجم
مامانمم هي داره گير ميده و من قصد دارم همين الان برم ضايه نشم ضايس
اه هي گفتي كاوه ياس هوس كردم گوش بدم
^______^ کاوه یاس آراد ^________^
^__^ ^_^