20-08-2015، 21:38
استاد امیر ._. اگه جنگی چیزی شد یدفه منو دیدی پرچم دست گرفتم نوک سقف دانشگاه ایست کردم |: ! امیره کمانگیر ._.
|
نـقد دآستـان آکادمـی ومپـایرز(شروع فصل دوم ) |
||||||||||||||||||||||||||||||||
20-08-2015، 21:38
استاد امیر ._. اگه جنگی چیزی شد یدفه منو دیدی پرچم دست گرفتم نوک سقف دانشگاه ایست کردم |: ! امیره کمانگیر ._.
21-08-2015، 12:01
ب نظرم دوستان ت ی اشکال داره
زیاد ب حواشی پرداختی البته من خودم از اون دسته آدم هاییم ک ب نظرم وجود حواشی در داستان لازمه ولی در این حد ک در حد متن زیر اه غم در خیابون قدم میزنم کسی نیس شخصی ب من نزدیک می شود آرام ارم او لباسی سفد ب تن داشت نزدیک تر ک می شود آرایش ملیحش ب چشم میخورد در این حد کافیه ن دیگه خیلی در ضمن این ک خیلی بدی تو نخ خوشگلی و ..... در کارکتر ها ب دلیل اینکه این شخصیت هارو از برو بچ فلش گرفتی بعدا میگن مثلا داری زیاد تعریف می کنی یا ب قول معروف هندونه زیر بغلشون میذاری یا ..... البته این فقط ی نظر بودامیدوارم ناراحت نشی در مجموع داستان قشنگیه
21-08-2015، 12:32
حواشی رو موافقم ..
چون داستان اصلی هنوز شروع نشده و داریم فعلا شخصیتا رو معرفی میکنیم.. ولی اون مثالی که شما زدی برای فضاسازی بود .. فضاسازی تو هرداستانی خیلی مهمه .. کلا فضاسازی نباشه داستان بی معنی میشه.. راجبع بچه ها فلشم منظورتون رو نفهمیدم.. کارکترا رو خودشون انتخاب کردن و من فقط مثبت و منفی رو از هم جدا کردم ! درکل مرسی بابت انتقادتون!
21-08-2015، 13:17
میگما اهورا هروقت خواستی گرگینه و زامبی و ... اضافه کنی اطلاع بده تا مام نامزد انتخابات شیم
21-08-2015، 14:42
من گفتم شاید گرگینه رو اضافه کنم !
هنوزم هیچ تصمیمی قطعی نیست .. بزارید فصل 1 تموم بشه بعد ..
21-08-2015، 17:12
میگم اهورا به نظرت شخصیت من زیادی بیخیال از اب در نیومده ؟ ._.
احساس میکنم تنها کارکتری که احتمالا هر بلایی ممکنه سرش بیاد و فقط شاد باشه ، منم .. درسته که من ادم شنگولی هستم ولی بیخیخی نیستم -_- خفاش کلاب D: یه خورده نقشِ منو جمع و جور تر کن من ادم سنگینی هستما .. ! از اینکه منو امیرو باهم برای کلاس رقص انداختی خوشم اومد ! ایول :-) + این قضیه که تو کفه دستت فرق داره با بقیه چیه ؟ یعنی ممکنه تو (وی) رو بکشی ؟ اهورا اون ماله منه >_< میخوام خودم بکشمش .. همین که گفتم ! تموم شد رفت من قاتلش هستم .. راستی برای پارتی ای که تو راهه میخوام حتما شراب و الکل هم داشته باشیم ^_^ من تا دلت بخواد مست میکنم .. میتونی از این ویژگیه من تو قسمت های بعدی استفاده کنی ! ولی منو یکم سنگین کن .. من آدم غرغرو ( تا حدودی ) ، احساسی و شاد هستم ، نه یه ادم وِراج و بیخیال ! تا اطلاع ثانوی بای ..
21-08-2015، 21:43
چرا من همیشه این چیز جالبارو دیر میبینم
منم میخواستم باشم نویسنده ی خوبی میشه دغعه بعدم منو خفر کن
251 تا شوهری که داشتم(ملیکا یه وقت از تنهایی دق نکنه )
نقش من تا الانش خیلی قشنگ بود ممنوووووون تا حالا حس استاد بودنو تجربه نکرده بودم(دوس نداشتم) اما باحاله
22-08-2015، 0:38
بازم مثل همیشه عالی بود
+ قسمت چهار چند فصل داره؟؟ + قسمت بعدی کی گذاشته میشود؟ + چهار گروه رو گروه بندی کردی؟ + دانشجویان در فصل دوم قسمت چهار دیده خواهند شد؟ +
22-08-2015، 0:41
چون قسمت 4 طولانیه دو بخشش کردم..
نه دانشجویان تو قسمت چهار نیستن کلا ! گروه بندیام الان میزام ..
| ||||||||||||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|