امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[ گُفتگوےِ آزاد ( 260 ) ]

همه خوبین؟؟؟
[img]http://www.google.com/imgres?imgurl=http://
 سپاس شده توسط ✘Nina✘
آگهی
فرید خیلی کنجکاوم کردی کی هستی هاا
مشتاق دیدار اخوی
(21-08-2015، 23:25)نیلوفر شیطونه نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شنیدین تو مشهد یه پسره 23 ساله خودکوشی کرده تو الماس شرق
بله بله

من رفتم ىيگه فعلا
?Isn't it lovely, all alone
...Heart made of glass, my mind of stone
 سپاس شده توسط نیلوفر 2000
(21-08-2015، 23:25)نیلوفر شیطونه نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واقعا؟؟؟؟؟؟؟؟
[img]http://www.google.com/imgres?imgurl=http://
 سپاس شده توسط ✘Nina✘
(21-08-2015، 23:29)نیلوفر شیطونه نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مشتاق دیدار اخوی

فرید و نمیشناسی ؟؟؟ :229: 

بزرگترین شومپت انجمنه 
?Isn't it lovely, all alone
...Heart made of glass, my mind of stone
(21-08-2015، 23:29)نیلوفر شیطونه نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مشتاق دیدار اخوی

من که گفتم فرید کیه

فریـــــــــــد سوزیه ^_^

خیلی هم بهش میاد تازه از خداشم باشه بش بگم سوزی ^_^

(21-08-2015، 23:30)×...Icy Girl...× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-08-2015، 23:29)نیلوفر شیطونه نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مشتاق دیدار اخوی

فرید و نمیشناسی ؟؟؟ :229: 

بزرگترین شومپت انجمنه 

بزرگ ترین که نه تنها شومپت انجمنه ^_^

(21-08-2015، 23:22)×...Icy Girl...× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هعی

متهم داغ عوض کردم همه باید جواب بدید(وگرنه اولین کاری که مدیر شدم میکنم به بقیه اخطار میدم(شوخی))

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=43555&pid=826126#pid826126

(21-08-2015، 23:19)یاسی@_@ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-08-2015، 23:17)✘✘ SiLhOuEtTe✘✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-08-2015، 23:12)یاسی@_@ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-08-2015، 23:08)نیلوفر شیطونه نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم این سوالو داشتم Big Grin

سوزی فریده ^_^

(21-08-2015، 23:10)×...Icy Girl...× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هعی من برم یه بیو جدید اینجا بزارم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=236384

فعلا

الان غیر مستقیم تبلیغ کردیا -_-

الکی مثلا من نفهمیدم این تبلیغ بود

تاپیک توی سایت تبلیغ نی(:

خودمم می دونممممممممممم-_-

خب مستقیم می گفت به این تاپیک منم سر بزنید -_-

اون موقع حرف گوش نمیدن که 
باید بهشون کلک بزنی 
ببین یاد بگیر

(21-08-2015، 23:19)neda381 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام Smile

سلام عزیز

بلد بودمممممممممم
 سپاس شده توسط ✘Nina✘
(21-08-2015، 23:30)neda381 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واقعا؟؟؟؟؟؟؟؟

اره گلکم
تازه تو موج های خروشانم یه دختر 5 ساله موقع اموزش شنا میره بیرون استخر طبقه بالا تو سنا خفه میشه
اون پسره تو الماس شرق سومین نفر بوده خودکوشی کرده
همشون خودشونو از پارکینگ طبقاتی میندازن Undecided
 سپاس شده توسط ✘Nina✘ ، یاسی@_@
برترین ها: 
تصاویری از خودکشی پسر 27 ساله در الماس شرق مشهد را مشاهده می کنید.

[ گُفتگوےِ آزاد ( 260 ) ] 185

برترین ها: 
تصاویری از خودکشی پسر 27 ساله در الماس شرق مشهد را مشاهده می کنید.

(21-08-2015، 23:29)نیلوفر شیطونه نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مشتاق دیدار اخوی

شما جدیدا خیلی مونده تا شومپت اعظمو بشناسین
ما قیدیمیا بیتر میشناسیمش این کته کله رو
(21-08-2015، 23:35)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مشتاق دیدار اخوی

شما جدیدا خیلی مونده تا شومپت اعظمو بشناسین
ما قیدیمیا بیتر میشناسیمش این کته کله رو

خخخخخخخخخخ

ولی از وقتی فرید دوباره برگشته همه چی مثه قبل شده یه یه سالی بود انجمن خیلی بد بودا 0_0

پسره ی شومپت ^___^
 سپاس شده توسط ✘Nina✘

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 68 مهمان