امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[ گُفتگوےِ آزاد ( 260 ) ]

(21-08-2015، 20:13)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-08-2015، 20:10)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از چندتا نام کاربری استفاده کردی؟
ماکانم بن کرده بود
اهورا من سابقم خیلی افتضاحه ^_^
من شاید چیزی در حدود 10 تا اکانت تو فلش داشته باشم :|
ولی دیگه همه رو کنار گذاشتم .. !
ماکان چی ؟ منظورت رو نفهمیدم ؛ ماکان چیکار کرده ؟ راستی دلم برای ماکان تنگ شده ._.

(21-08-2015، 20:10)ƘƖƝƓ ʆƠƘЄƦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من سه تا اکانت قبل تر از این دارم .. 
اولیش که اصن نام کاربریم یادم نمیاد.. دومیش رمزمو یادم رفته.. سومیش هم دست یکی از دوستامه ._.
خوبه که خودت اعتراف کردی -_-
سابقت خیلی خوبه ها ^_^
اگه یه روز دیدی محروم دائمی شدی نترسی ها ! خخخخ :-)
چن تا دیگه هم ساختم ._.
ولی دست خودن نیستن .. همش برا این و اون میسازم و فعالشون میکنم ._.
 سپاس شده توسط Apathetic ، # αпGεʟ
آگهی
(21-08-2015، 20:15)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-08-2015، 20:14)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

س قسمت نوشتم ..
منتظر رزیم ..
پَ مشترکا مینویسن ؟
داستانه خوده رزی چی شد ؟
من کم کم برم

کاملا نه .. بیشتر کارای ویراستاریشو انجام میده . ..
داستان خودشو نمیدونم
(21-08-2015، 20:14)ภครเ๓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-08-2015، 20:10)✯ѕтαя gιяℓ✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-08-2015، 20:08)ภครเ๓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از همه تون خداحافظی می کنم امشب آخرین شبی هس که اینجام
خداحافظ

چرا میری ؟!

برای اومدنم دلیل داشتم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پرنیان
اما برای رفتنم دلیلی ندارم

پرنیان دوست شماس؟؟؟ من رفتمConfusedConfused:4chs::306:
 سپاس شده توسط # αпGεʟ
شادي خانوم امتحان نكردي ؟
این داستانای این طوری خوبن ..

نه اون عشق و عاشقیا .. :|

اصلا داستان باید خفن باشه .. ((:
 سپاس شده توسط _ʀᴇᴠᴇʀsᴇ sᴇɴsᴇ_ ، Apathetic ، || Mιѕѕ α.η.т || ، # αпGεʟ ، Δ.н.ο.υ.я.Δ
(21-08-2015، 20:17)omidcr7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-08-2015، 20:14)ภครเ๓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-08-2015، 20:10)✯ѕтαя gιяℓ✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-08-2015، 20:08)ภครเ๓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از همه تون خداحافظی می کنم امشب آخرین شبی هس که اینجام
خداحافظ

چرا میری ؟!

برای اومدنم دلیل داشتم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پرنیان
اما برای رفتنم دلیلی ندارم

پرنیان دوست شماس؟؟؟ من رفتمConfusedConfused:4chs::306:
آره دوستم بود ولی زیاد صمیمی نبودیم
دلیلشو خودش می دونه
 سپاس شده توسط # αпGεʟ
(21-08-2015، 20:16)ƘƖƝƓ ʆƠƘЄƦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چن تا دیگه هم ساختم ._.
ولی دست خودن نیستن .. همش برا این و اون میسازم و فعالشون میکنم ._.
این همه ایمیل رو از کجا گیر میاری ؟ (:

+ من دیگه رفتم زیادی موندم شاید تا چن روز نتونم بیام خدانگهدار همگی تون ..
راستی این گ.آ نسخه ی مورد علاقه ی منه :

http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=27331
نسخه ی 20 تنها نسخه ای بود که من وراج ترین کاربر شدم :|
با 400 ارسال !
البته ان موقع خ بچه بودم .. 11 سالم بود ؛ برای همین اکثر حرفام چرت و پرتن پس اهمیت به پست هام ندین !
بای

(21-08-2015، 20:17)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شادي خانوم امتحان نكردي ؟
چی رو باید امتحان می کردم ؟  :297:
خوب، ولی اشتباه...
 سپاس شده توسط || Mιѕѕ α.η.т || ، # αпGεʟ
(21-08-2015، 20:19)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این داستانای این طوری خوبن ..

نه اون عشق و عاشقیا .. :|

اصلا داستان باید خفن باشه .. ((:
هــر چی تو بگـی (:
 سپاس شده توسط Interstellar ، # αпGεʟ
Kiss me hard befor you go

Summer time sadness ._.
 سپاس شده توسط Apathetic ، Interstellar ، sober ، # αпGεʟ ، || Mιѕѕ α.η.т || ، omidkaqaz
(21-08-2015، 20:21)ғʀᴏsᴛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Kiss me hard befor you go

Summer time sadness ._.

سلام
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، # αпGεʟ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 76 مهمان