امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[ گُفتگوےِ آزاد ( 260 ) ]

(21-08-2015، 19:11)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-08-2015، 19:07)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-08-2015، 19:03)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-08-2015، 19:02)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اسم دخترای فلشو میبینم کف میکنم
ارالیا و مگنولیا و مایسا و ساینا :|
بعد تو واقعیت همه خدیجه و رقیه و سکینه :V
منم خیلی درگیر این موضوعم .. :|

اصلا اگه واقعیم باشن .. فاز خانوادشون چی بوده نمیدونم :|
اسماییم میگن ک فک نکنم تو ثبت احوال بشه گذاشت:/
+
اسم منن عارینه در اصل ولی چون اون زمانی ک من اینجا بودم ارین بسی زیاد بود گفتم اهورا .. البته رفیقام میگن اهورا :/

منم در اصل دنیاست ..

میدونن همه تقزیبا .. جریان داره .. ((:

ولی دیگه اینا که الکی میزارن بدون دلیل .. اصلا نمیدونم فازشون چیه .. :|

بعد اسمای ضایع .. حالا اگه خوب بودن یه چیزی ..

میگم ک .. اسماشون رقیه و سکینست ..
اونایی ک اسماشون مورد نداره و میان عوض میکنن حالا ی حرفی میگن اسم نتیشع:/ 
اگه هم عوض میکنن ی اسمی بزارن ادم باور کنه:|

(21-08-2015، 19:12)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ..  :ngh:

سلام شادونه ._.
+
کیمیا من ادم گرمیم خوشم نمیاد یکی بینمون حس غریبی کنه:|

(21-08-2015، 19:13)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-08-2015، 19:11)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-08-2015، 19:07)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دارم اعتماد به نفسمو به كل از دست ميدم
ماشالا همه چقد به من اهميت ميدن????

سلام :|

يكي جواب سلام داد هورااااا
اصن فكرشم نميكردم
سلام

خوبی؟اسمت چیه؟
 سپاس شده توسط Interstellar ، ḲℑℳℐÅ ، # αпGεʟ ، Apathetic
آگهی
(21-08-2015، 19:09)ღBeauty G!Яlღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آنی ؟._.

بله ؟
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، Δ.н.ο.υ.я.Δ ، ḲℑℳℐÅ
(21-08-2015، 19:10)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-08-2015، 19:08)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-08-2015، 19:04)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یادش بخیر علی ._.

چه خاطراتی با این ترک داشتیم T_T

کلاسامون رو یادته؟ cry2
من استاد بودم تو شاگرد :|
ازمایشاتمون Big Grin
هر سری هم مواد شیمیایی به انفجار کشیده میشد :|
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، Δ.н.ο.υ.я.Δ ، ḲℑℳℐÅ
(21-08-2015، 19:12)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام
 سپاس شده توسط ḲℑℳℐÅ ، # αпGεʟ ، Apathetic
سلــآم ._.
 سپاس شده توسط ḲℑℳℐÅ ، Interstellar ، # αпGεʟ ، || Mιѕѕ α.η.т ||
(21-08-2015، 19:13)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-08-2015، 19:11)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-08-2015، 19:07)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-08-2015، 19:03)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-08-2015، 19:02)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

+
اسم منن عارینه در اصل ولی چون اون زمانی ک من اینجا بودم ارین بسی زیاد بود گفتم اهورا .. البته رفیقام میگن اهورا :/

منم در اصل دنیاست ..

سلام شادونه ._.
+

مدیر عصبی -ــــ-

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
[ گُفتگوےِ آزاد ( 260 ) ] 165

سپاس شده توسط # αпGεʟ
سلام مدینه.
(21-08-2015، 19:14)✯ѕтαя gιяℓ✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-08-2015، 19:09)ღBeauty G!Яlღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آنی ؟._.

بله ؟
گفتم که بیای بالا ._.
[ گُفتگوےِ آزاد ( 260 ) ] 165

سپاس شده توسط || Mιѕѕ α.η.т || ، Δ.н.ο.υ.я.Δ ، Interstellar ، ḲℑℳℐÅ
(21-08-2015، 19:15)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-08-2015، 19:10)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-08-2015، 19:08)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-08-2015، 19:04)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یادش بخیر علی ._.

چه خاطراتی با این ترک داشتیم T_T

کلاسامون رو یادته؟ cry2
من استاد بودم تو شاگرد :|
ازمایشاتمون Big Grin
هر سری هم مواد شیمیایی به انفجار کشیده میشد :|

همش تقصیر تو بود :|
+
من اصلا عصبی نمیشم .. همیشه ارومم cof
+
سلام مدینه
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، || Mιѕѕ α.η.т || ، ḲℑℳℐÅ ، _ʀᴇᴠᴇʀsᴇ sᴇɴsᴇ_ ، Interstellar ، # αпGεʟ
(21-08-2015، 19:13)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

+

منم در اصل دنیاست ..

سلام شادونه ._.
+

(21-08-2015، 19:13)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-08-2015، 19:11)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-08-2015، 19:07)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دارم اعتماد به نفسمو به كل از دست ميدم
ماشالا همه چقد به من اهميت ميدن????

سلام :|

يكي جواب سلام داد هورااااا
اصن فكرشم نميكردم
سلام

خوبی؟اسمت چیه؟
بدك نيستم ولي خوب نه
احيانا ما قبلا آشنا شديم همون دوستم كه ٩تا شيشه خورده بود اگه يادت باشه
به هر حال ارشم ٢٠تهران
 سپاس شده توسط ḲℑℳℐÅ ، Δ.н.ο.υ.я.Δ ، # αпGεʟ
فریمـآ میگه یجوری شدم |:
من چجوری شدم؟|:
 سپاس شده توسط Interstellar ، || Mιѕѕ α.η.т || ، ḲℑℳℐÅ ، # αпGεʟ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 64 مهمان