امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[ گُفتگوےِ آزاد ( 260 ) ]

دارم اعتماد به نفسمو به كل از دست ميدم
ماشالا همه چقد به من اهميت ميدن????
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، Δ.н.ο.υ.я.Δ ، ḲℑℳℐÅ
آگهی
(21-08-2015، 19:04)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یادش بخیر علی ._.

چه خاطراتی با این ترک داشتیم T_T
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، Son of anarchy ، Δ.н.ο.υ.я.Δ ، ÆҐÆŠĦ
آنی ؟._.
[ گُفتگوےِ آزاد ( 260 ) ] 164

سپاس شده توسط Son of anarchy ، ḲℑℳℐÅ ، || Mιѕѕ α.η.т ||
(21-08-2015، 19:08)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-08-2015، 19:04)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یادش بخیر علی ._.

چه خاطراتی با این ترک داشتیم T_T

کلاسامون رو یادته؟ cry2
من استاد بودم تو شاگرد :|
ازمایشاتمون Big Grin
 سپاس شده توسط ḲℑℳℐÅ ، Jack Daniel'ѕ ، # αпGεʟ ، Son of anarchy
(21-08-2015، 19:07)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-08-2015، 19:03)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-08-2015، 19:02)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اسم دخترای فلشو میبینم کف میکنم
ارالیا و مگنولیا و مایسا و ساینا :|
بعد تو واقعیت همه خدیجه و رقیه و سکینه :V
منم خیلی درگیر این موضوعم .. :|

اصلا اگه واقعیم باشن .. فاز خانوادشون چی بوده نمیدونم :|
اسماییم میگن ک فک نکنم تو ثبت احوال بشه گذاشت:/
+
اسم منن عارینه در اصل ولی چون اون زمانی ک من اینجا بودم ارین بسی زیاد بود گفتم اهورا .. البته رفیقام میگن اهورا :/
اعترافات یک مدیر (:

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، Interstellar ، # αпGεʟ ، Son of anarchy
(21-08-2015، 19:07)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام :|
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، ḲℑℳℐÅ ، Son of anarchy
(21-08-2015، 19:07)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-08-2015، 19:03)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-08-2015، 19:02)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اسم دخترای فلشو میبینم کف میکنم
ارالیا و مگنولیا و مایسا و ساینا :|
بعد تو واقعیت همه خدیجه و رقیه و سکینه :V
منم خیلی درگیر این موضوعم .. :|

اصلا اگه واقعیم باشن .. فاز خانوادشون چی بوده نمیدونم :|
اسماییم میگن ک فک نکنم تو ثبت احوال بشه گذاشت:/
+
اسم منن عارینه در اصل ولی چون اون زمانی ک من اینجا بودم ارین بسی زیاد بود گفتم اهورا .. البته رفیقام میگن اهورا :/

منم در اصل دنیاست ..

میدونن همه تقزیبا .. ماهان جریان داره .. ((:

ولی دیگه اینا که الکی میزارن بدون دلیل .. اصلا نمیدونم فازشون چیه .. :|

بعد اسمای ضایع .. حالا اگه خوب بودن یه چیزی ..
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، ḲℑℳℐÅ ، Δ.н.ο.υ.я.Δ ، Son of anarchy
سلام ..  :ngh:
خوب، ولی اشتباه...
 سپاس شده توسط ḲℑℳℐÅ ، Interstellar ، Δ.н.ο.υ.я.Δ ، || Mιѕѕ α.η.т || ، ÆҐÆŠĦ ، _ʀᴇᴠᴇʀsᴇ sᴇɴsᴇ_ ، # αпGεʟ
(21-08-2015، 19:11)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-08-2015، 19:07)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مدیر عذاب وجدان گرفته |:

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، Son of anarchy ، # αпGεʟ
(21-08-2015، 19:11)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

يكي جواب سلام داد هورااااا
اصن فكرشم نميكردم
سلام
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، # αпGεʟ ، ḲℑℳℐÅ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 28 مهمان