امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[ گُفتگوےِ آزاد ( 260 ) ]

(20-08-2015، 21:08)ƘƖƝƓ ʆƠƘЄƦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-08-2015، 21:06)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من خودم دارم
اون مال تو بیا اینم مال تو
دوبله :8 7:

گنده گوزی مجازی o__O

|:

فک بیخودی نزن ..!

فک که زدنی نیس
کردنیه :7777

گاوای منحرف منظورم فکر بود هااا
[ گُفتگوےِ آزاد ( 260 ) ] 138
 سپاس شده توسط Son of anarchy ، _ʀᴇᴠᴇʀsᴇ sᴇɴsᴇ_ ، # αпGεʟ
آگهی
(20-08-2015، 21:05)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-08-2015، 21:01)ƘƖƝƓ ʆƠƘЄƦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-08-2015، 20:57)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-08-2015، 20:56)ƘƖƝƓ ʆƠƘЄƦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-08-2015، 20:52)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

با عشقم رفته بودم حال کنم -_-

:7
میزدی تو سرش -_-

هنوزم بی اعصابی
نتیجه = هنو چن روز دیگه ازش مونده :777

|:
احســان -_-
جوننننزززز
باشه ساکت میشم :7

(20-08-2015، 21:01)♪Rιнαηηα♪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-08-2015، 20:56)ғʀᴏsᴛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوممم آررره .. :|

:|

با ورساچه همیشه .... باش :|

(20-08-2015، 20:57)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-08-2015، 20:54)♪Rιнαηηα♪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدایی اون چی داره ..
عشق ب این خوبی :|
تو ادمشو دوس نداری ..

اون ؟ هیچی نداره خاک تو سرش کنن '___' 
برا تو خوبه =((
اصن آدم نی عبضی بی احساس  crying 

+

رمزییییییی:|
من موندم وختی ایتنقدر بد رفتاری میکنه تو عاشق چیشی؟
بیخیالش 

+
امیر بیا تله دو س موردو بگو ..

عشقه عشق :v بد رفتاری حالیش نمیشه :| 
چجوری =((( 
اه از همه پسرا بدم اومد -__- ! 

شاهزاده فقط آب کانگن مینوشد :|
منظورش آب کانگورو بود فک کنم :777
+
ملیک بی ادب
ب من چیکار داری آخههههههه
من که دارم سیب زمینیمو سرخ میکنم -_-

جیییییییییییییغ سیب زمینی >____< ؟ کوفتت شه >____<
همین الان ی دلیل دادی -_- ازت بدم میاد '___' همتون بدید  crying
 سپاس شده توسط || Mιѕѕ α.η.т || ، esiesi ، # αпGεʟ
(20-08-2015، 21:08)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه ها یه سوال علمی :|

میدونین فرق دختری که پـر*وده با تروریست چیه ؟

چرا حرفاتو با ساسنسور میگی ؟ :|
اول تا آخر که میگی :v
 سپاس شده توسط Son of anarchy ، esiesi ، # αпGεʟ
حالا اینقدر نگید شُلوغه ..
میبینین یهو همه میرن :|
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، _ʀᴇᴠᴇʀsᴇ sᴇɴsᴇ_ ، # αпGεʟ
ایمـآن نآظم ِ ازت بدم اومـد -_- 
-
خدافظ -__ 
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، # αпGεʟ
آدم سلام نده سنگین تره ._.
به هیچشون حساب نمیکنن ._.
 سپاس شده توسط Son of anarchy ، _ʀᴇᴠᴇʀsᴇ sᴇɴsᴇ_ ، Berserk ، # αпGεʟ
(20-08-2015، 21:10)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-08-2015، 21:08)ƘƖƝƓ ʆƠƘЄƦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-08-2015، 21:06)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من خودم دارم
اون مال تو بیا اینم مال تو
دوبله :8 7:

گنده گوزی مجازی o__O

|:

فک بیخودی نزن ..!

فک که زدنی نیس
کردنیه :7777

گاوای منحرف منظورم فکر بود هااا
دهن دنات ُ باید طلا بگیرم ._.

@دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
not

(20-08-2015، 21:12)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از بالا دستور رسیده جواب سلام ندیم ._.
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، || Mιѕѕ α.η.т || ، esiesi ، # αпGεʟ
(20-08-2015، 21:12)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، || Mιѕѕ α.η.т || ، # αпGεʟ
(20-08-2015، 21:10)♪Rιнαηηα♪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-08-2015، 21:05)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-08-2015، 21:01)ƘƖƝƓ ʆƠƘЄƦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-08-2015، 20:56)ғʀᴏsᴛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوممم آررره .. :|

:|

با ورساچه همیشه .... باش :|

(20-08-2015، 20:57)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اون ؟ هیچی نداره خاک تو سرش کنن '___' 
برا تو خوبه =((
اصن آدم نی عبضی بی احساس  crying 

+

رمزییییییی:|
من موندم وختی ایتنقدر بد رفتاری میکنه تو عاشق چیشی؟
بیخیالش 

+
امیر بیا تله دو س موردو بگو ..

عشقه عشق :v بد رفتاری حالیش نمیشه :| 
چجوری =((( 
اه از همه پسرا بدم اومد -__- ! 

شاهزاده فقط آب کانگن مینوشد :|
منظورش آب کانگورو بود فک کنم :777
+
ملیک بی ادب
ب من چیکار داری آخههههههه
من که دارم سیب زمینیمو سرخ میکنم -_-

جیییییییییییییغ سیب زمینی >____< ؟ کوفتت شه >____<
همین الان ی دلیل دادی -_- ازت بدم میاد '___' همتون بدید  crying
[/quote]

خب تو ام بیا بخور
البته سیب زمینی سرخ کرده نیستاااا
چیپس و پنیره با کالباس و پنیر دوبـــــــــــــل :7777
خدااااااا تنهایی چقد خوووووبه ((((:

(20-08-2015، 21:10)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-08-2015، 21:08)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه ها یه سوال علمی :|

میدونین فرق دختری که پـر*وده با تروریست چیه ؟

چرا حرفاتو با ساسنسور میگی ؟ :|
اول تا آخر که میگی :v

چون اکانتمو دوس دارم :|
+
فرقشون تو اینه که با تروریسته میشه مذاکره کرد ولی با دختره نمیشه :7
 سپاس شده توسط || Mιѕѕ α.η.т || ، Jack Daniel'ѕ ، Berserk ، Son of anarchy ، # αпGεʟ

ره ره .__.
باید همینطوری سرتو عین چی بندازه پایین بیای تو بحث o_O
 سپاس شده توسط _ʀᴇᴠᴇʀsᴇ sᴇɴsᴇ_ ، Jack Daniel'ѕ ، esiesi ، # αпGεʟ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 45 مهمان