امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[ گُفتگوےِ آزاد ( 260 ) ]

(20-08-2015، 21:01)ƘƖƝƓ ʆƠƘЄƦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-08-2015، 20:57)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-08-2015، 20:56)ƘƖƝƓ ʆƠƘЄƦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-08-2015، 20:52)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

با عشقم رفته بودم حال کنم -_-

:7
میزدی تو سرش -_-

هنوزم بی اعصابی
نتیجه = هنو چن روز دیگه ازش مونده :777

|:
احســان -_-
جوننننزززز
باشه ساکت میشم :7
(20-08-2015، 21:01)♪Rιнαηηα♪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-08-2015، 20:56)ғʀᴏsᴛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوممم آررره .. :|

:|

با ورساچه همیشه .... باش :|
(20-08-2015، 20:57)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-08-2015، 20:54)♪Rιнαηηα♪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-08-2015، 20:49)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

[quote='♪Rιнαηηα♪' pid='3035296' dateline='1440092846']

نه نمیشه من هنو اونو دوس دارم =(((( 

عشق خره  crying 

چند روز باش حرف زدم ی جوری رفتار میکرد انگار از هیچی خبر نداره بیشوره عوضی.. اه -_____-
خدایی اون چی داره ..
عشق ب این خوبی :|
تو ادمشو دوس نداری ..

اون ؟ هیچی نداره خاک تو سرش کنن '___' 
برا تو خوبه =((
اصن آدم نی عبضی بی احساس  crying 

+

رمزییییییی:|
من موندم وختی ایتنقدر بد رفتاری میکنه تو عاشق چیشی؟
بیخیالش 

+
امیر بیا تله دو س موردو بگو ..

عشقه عشق :v بد رفتاری حالیش نمیشه :| 
چجوری =((( 
اه از همه پسرا بدم اومد -__- ! 

شاهزاده فقط آب کانگن مینوشد :|
منظورش آب کانگورو بود فک کنم :777
+
ملیک بی ادب
ب من چیکار داری آخههههههه
من که دارم سیب زمینیمو سرخ میکنم -_-
[ گُفتگوےِ آزاد ( 260 ) ] 137
 سپاس شده توسط _ʀᴇᴠᴇʀsᴇ sᴇɴsᴇ_ ، || Mιѕѕ α.η.т || ، Berserk
آگهی
نقل قول: پ هر غلطی بخوام میتونم بکنم؟:v
من مجوزشو بت میدم :>
 سپاس شده توسط || Mιѕѕ α.η.т || ، esiesi
(20-08-2015، 21:03)ƘƖƝƓ ʆƠƘЄƦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-08-2015، 21:00)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-08-2015، 20:58)ƘƖƝƓ ʆƠƘЄƦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-08-2015، 20:55)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اقا من خیلی از این صابر میترسم برم کل داستانو عوض کنم ..
اومدیم و خوند منو بن میکنه :v

اگه منـو نقش اصلی داستانت بکنی کاریت نداره ._.
من پارتی کلفتی با صابر دارم ._.
:7

یه چیز کلفت دیگه م هست :|

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
esiesi ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
SMoOoOoOoK ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Wanton ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
~ChaRizMa~ ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ƘƖƝƓ ʆƠƘЄƦ ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ραrαηorмαL ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ᴇNᴏʀᴛᴏ ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
✗ ✘HαmïÐ✗ ✘ ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
✘✘ SiLhOuEtTe✘✘ ، 1 مهمان

فقط من و این کره الاغ کدخدا عادی ایم 
بقیه رنگی ان 
ویجه ان
اون بدرد من نمیخوره ._.
برا تو مناسبه -_-

ما خودمون نخواستیم مدیر باشیم :77

من خودم دارم
اون مال تو بیا اینم مال تو
دوبله :8 7:

گنده گوزی مجازی o__O
 سپاس شده توسط _ʀᴇᴠᴇʀsᴇ sᴇɴsᴇ_
اهورا من استاد چیم ؟ ._.
استمنا ؟ ._.
 سپاس شده توسط esiesi
بچه ها یه سوال علمی :|

میدونین فرق دختری که پـر*وده با تروریست چیه ؟
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، Son of anarchy
شلوغه O_O
سلام ._.
 سپاس شده توسط esiesi ، || Mιѕѕ α.η.т ||
(20-08-2015، 21:06)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من خودم دارم
اون مال تو بیا اینم مال تو
دوبله :8 7:

گنده گوزی مجازی o__O

|:

فک بیخودی نزن ..!
 سپاس شده توسط esiesi
(20-08-2015، 21:07)SMoOoOoOoK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهورا من استاد چیم ؟ ._.
استمنا ؟ ._.

خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِخودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِ خودِشی :|
 سپاس شده توسط Son of anarchy
(20-08-2015، 21:08)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه ها یه سوال علمی :|

میدونین فرق دختری که پـر*وده با تروریست چیه ؟

مشتاقیم ک بدونیم چیه؟
 سپاس شده توسط esiesi
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=44417
همجا استادم ._. 
ادم با چه چیزایی بالا میاد ((:

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 90 مهمان