19-08-2015، 23:28
میگم منو از داستان بندازی بیرون بهتره -_-
عین پیام بازرگانی تو داستان رد میشم .. :|
والا -_-
عین پیام بازرگانی تو داستان رد میشم .. :|
والا -_-
|
نـقد دآستـان آکادمـی ومپـایرز(شروع فصل دوم ) |
||||||||||||||||||||||||||||||||
19-08-2015، 23:28
میگم منو از داستان بندازی بیرون بهتره -_-
عین پیام بازرگانی تو داستان رد میشم .. :| والا -_-
19-08-2015، 23:32
این قضیه آپدیت شکارچیا چیه؟
یکی توضیح بده لفطن
19-08-2015، 23:33
(19-08-2015، 23:28)ғʀᴏsᴛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. عزیز صبر کن بخش توام میرسه .. هردفعه داستان از زبون ی نفره .. فعلا فقط معرفیاست.. + اپدیت شکارچیا صفحه اوله عکس شکارچیا رو گذاشتم
19-08-2015، 23:40
حسته نباشید داستانتون جذابه ولی یه سوال برام پیش اومده:| شخصیت کاراکترا رو با تصور خودتون ایده پردازی کردید؟ یا خودشون این طور خواستند؟
19-08-2015، 23:47
(19-08-2015، 23:40)ภครเ๓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. سلام .. ممنون.. همون اول داستان گفتم شخصیتا هیچ ربطی ب خودشون نداره و ایده ذهنمه ..
19-08-2015، 23:47
(19-08-2015، 23:32)kimia-s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. کیمیای عزیزم این یه داستان دنباله داره و آپدیت میشه و قسمت شکارچیا هم بهش اضافه شدن در این قسمت صفحه اول نوشته شده گلم
من هنوزم به داستان نیومدم
اخههههه چراااااا دو روز چشم در اومد از بس چکش کردم
20-08-2015، 0:12
یه توضیح خلاصه ای بدم ..
قسمت چهارم راجبع استاداست کلا .. قسمت پنجم راجبع شکارچیا .. پ منتطر باشید ..
20-08-2015، 3:48
جوووووووننننززززز
احسان دندان خنجری وارد میشود اهورا چرا هیچی ب من تعارف نمیکنین تک خورا بی ادبا :| ن خون الکلی ن سیگاری ن ماری و ... ی سره مث کلنگ پای میز بیلیارد -_- دفه ی بعدی ب منم تعارف کنین :| مچکر سروری برادر
به به ببین اهورا چی کار کرده خخخ
اگع صابر بخونه منو تو بن میشیم:]… خخخ عالی بود (: میگم اهورا اگه گرگینه ها رو بیاری وسط عالی میشه چند نفرو گرگینه کن چون اونا دشمنای خون اشام ها هستن.-. شکارچی ها هم مشغول شن خخخ یکم به جا انسان با گرگینه ها بجنگن خخخ ـــــــ بچه ها یکم صبور باشین یه ذره یه ذره اهورا داره بچه ها رو میاره تو داستان کار سختیه! راستی اهورا میشه بست فرند من پاری باشه؟ چون تنها بست فرند تو مجازی پاریه: \
| ||||||||||||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|