امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[ گُفتگوےِ آزاد ( 260 ) ]

(19-08-2015، 18:53)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-08-2015، 18:52)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

علی عشقم._.

مرتیکه فرانسه نیست اینجا ._.
جهنم-_-
بیا بغل عمو((:
(19-08-2015، 18:54)ғʀᴏsᴛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-08-2015، 18:52)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

علی عشقم._.
+بالاخره پس از ترک های بسیار البوم مرضی بیرون امد:|

هَن ؟ :|

مرضی پاشاهیی البوم داد بیرون مث اینکه:|
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، Brooklyn Baby ، Silver Sun
آگهی
(19-08-2015، 18:56)~вєѕт gιяℓ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلآم .-.

سلام !
+ سلام به همه ی کسایی که یادم رفت بهشون سلام کنم !
مرضیه و غزل و امیر و بقیه ..
خوب، ولی اشتباه...
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، tyjtfhdhr ، Silver Sun ، ρѕуcнσραтн
بچه ها من دارم میرم فعلا بای
|:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
[ گُفتگوےِ آزاد ( 260 ) ] 70
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، FARID.SHOMPET ، ḲℑℳℐÅ
(19-08-2015، 18:56)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-08-2015، 18:53)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

علی عشقم._.

جهنم-_-
بیا بغل عمو((:

(19-08-2015، 18:54)ғʀᴏsᴛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

علی عشقم._.

هوممـ ؟ :|

+

سلامـ شادی ..
 سپاس شده توسط tyjtfhdhr ، ρѕуcнσραтн
(19-08-2015، 18:56)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-08-2015، 18:54)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-08-2015، 18:53)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-08-2015، 18:51)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-08-2015، 18:49)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پِخخ  :kar:

آرین چی میکشید ؟

به من چه خودش اومد پ.خ ازم خواستگاری کرد ._. :|

گفت غزلی زن من میشی ؟ ^_^

منم گفتم بایجازه بزرگترا بلهه .^. :|

الانم خودش رفته پی کارش -_- ..

شهریور تولدشه . بهش تبریک بگو !

هرکی ندونه من میدونم شماها چجوری رفیق شدید !
آره چون من بهش گفتم که دوسش دارم (: !!

اون اولاشم که بیشتریا شاهد بودن .

بدبخت از ماهیتابه خبر نداشت :<
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
نقل قول: معلومه که تو میبری‎:|‎
اون با من لجه۷:
پس چرا الکی میگی مخشو راحت میزنی؟  Dodgy

نقل قول:
خسته نباشی کوه کندی عزیزم؟(:
کوه که نه. تپه بود. ولی خ چون انرژی نداشتم برام مثه کوه بود. 
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط ρѕуcнσραтн ، Brooklyn Baby ، ๒lคςк ๔єค๔
(19-08-2015، 18:56)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جهنم-_-
بیا بغل عمو((:

با مدیرای جدید آبم توی جوب نمیره !
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
(19-08-2015، 18:58)ғʀᴏsᴛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

علی عشقم._.

جهنم-_-
بیا بغل عمو((:

علی عشقم._.

+

سلامـ شادی ..

خیلی گنگ حرف میزنم؟:||
مرتضی پاشاهی البوم جدید بیرون داده:|
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby
(19-08-2015، 18:57)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-08-2015، 18:56)~вєѕт gιяℓ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلآم .-.

سلام !
+ سلام به همه ی کسایی که یادم رفت بهشون سلام کنم !
مرضیه و غزل و امیر و بقیه ..

خوبی .. ؟

+ دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
o_O
[ گُفتگوےِ آزاد ( 260 ) ] 70
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET
(19-08-2015، 19:00)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-08-2015، 18:58)ғʀᴏsᴛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

علی عشقم._.

جهنم-_-
بیا بغل عمو((:

علی عشقم._.

+

سلامـ شادی ..

خیلی گنگ حرف میزنم؟:||
مرتضی پاشاهی البوم جدید بیرون داده:|

خیلییی خنگولانه حرف میزنی :|

مرضی پاشایی کیه خُب ؟ :||

عین آدمـ اَ اول بگو مرتضی :|

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 42 مهمان