امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[ گُفتگوےِ آزاد ( 260 ) ]

منظور ؟؟؟
[/quote]

رو عشقست:>
+
بله غزل?
میشه شب بدمش؟؟؟،__،
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، ( lιεβ ) ، یاسی@_@ ، sober
آگهی
(19-08-2015، 14:31)یاسی@_@ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-08-2015، 14:30)omidcr7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-08-2015، 14:28)یاسی@_@ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-08-2015، 14:27)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-08-2015، 14:26)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گوتِن ، تاگ . /:

هالو!
هایل غزل Heart

فرید دیگه نمی تونم تحمل کنم فقط یه بار توروخدااااااااااا

جون کاوه بزار یه بار بگم دیگه

بگم ؟؟
فرید مرگ کاوه بزار یه بار دیگه بگه

ســـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ​ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــوزی

اخیششششششش

در ضمن یه بار دیگه جون کاوه رو قسم بخوری من می دونم و تو

(19-08-2015، 14:30)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کــــــــــــــــــــــاوه:V

منظور ؟؟؟

من اصن اسمشو نمیارم چه برسه قسم به اسم اون اصن ادم به اون بی ارزشی چه به قسم
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، یاسی@_@ ، sober
(19-08-2015، 14:32)omidcr7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-08-2015، 14:30)یاسی@_@ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-08-2015، 14:28)omidcr7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-08-2015، 14:23)یاسی@_@ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-08-2015، 14:22)kimia-s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.nazbahar.com/wp-content/uploads/2015/02/textgraphy-www.nazbahar.com-21.jpeg

واسه هرکی که عاشقه
دو دقیقه اومدیم ارامش بگیریم

یکی اومد فرزاد فرزین گذاشت اه

(19-08-2015، 14:23)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه  بار دیگه بگو سوزی تا محرومت کنم  kaffe2

خو حالا سوزی نه ولی

کــــــــــــــ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـاوه که می تونم بگم ؟؟؟

یه کاوه بگم ؟؟؟

میخوام یه کمپین بسازم ضد کاوه افاق بعدش خودم دیسش کنم

درد

-_- بترکی

من از خودت خوشم میاد ولی با کاوه مشکل دارم میخوام سر رو تنش نباشه بکشمش ... حالا اول دیسش میکنم بعد کمپین

سرمم که درد نمی کنه واسه دردسر ولی باید کله کرد بعدشم ضربه زد !

می خوام 100 سال سیاه خوشت نیاد

(19-08-2015، 14:33)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منظور ؟؟؟

+
بله غزل?
میشه شب بدمش؟؟؟،__،
[/quote]

^_________^ دقیقااااااااااااا
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، sober
این حمید که هنوز هست?_____.
(19-08-2015، 14:31)ғʀᴏsᴛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فریددددددددددددددددددددددددددددد Angry 

-_-

هر چی زدم پرید!!!!!  
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط omidkaqaz ، ḲℑℳℐÅ ، یاسی@_@ ، Brooklyn Baby ، sober
خوب میدونی کدوم گفتگو بود ؟ شاید پیداش کردم .
نقل قول:
یعنی چی ؟ :|
بمیر دکتر (به المانی)  Big Grin
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط یاسی@_@ ، ( lιεβ ) ، sober
(19-08-2015، 14:33)یاسی@_@ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-08-2015، 14:32)omidcr7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-08-2015، 14:30)یاسی@_@ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-08-2015، 14:28)omidcr7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-08-2015، 14:23)یاسی@_@ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دو دقیقه اومدیم ارامش بگیریم

یکی اومد فرزاد فرزین گذاشت اه

خو حالا سوزی نه ولی

کــــــــــــــ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـاوه که می تونم بگم ؟؟؟

یه کاوه بگم ؟؟؟

میخوام یه کمپین بسازم ضد کاوه افاق بعدش خودم دیسش کنم

درد

-_- بترکی

من از خودت خوشم میاد ولی با کاوه مشکل دارم میخوام سر رو تنش نباشه بکشمش ... حالا اول دیسش میکنم بعد کمپین

سرمم که درد نمی کنه واسه دردسر ولی باید کله کرد بعدشم ضربه زد !

می خوام 100 سال سیاه خوشت نیاد

(19-08-2015، 14:33)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منظور ؟؟؟

+
بله غزل?
میشه شب بدمش؟؟؟،__،

^_________^ دقیقااااااااااااا
[/quote]

اه اه پسره ی جلف و بدصدا ...شوما به دل نگیر
(19-08-2015، 14:33)omidcr7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-08-2015، 14:31)یاسی@_@ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-08-2015، 14:30)omidcr7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-08-2015، 14:28)یاسی@_@ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-08-2015، 14:27)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هالو!
هایل غزل Heart

فرید دیگه نمی تونم تحمل کنم فقط یه بار توروخدااااااااااا

جون کاوه بزار یه بار بگم دیگه

بگم ؟؟
فرید مرگ کاوه بزار یه بار دیگه بگه

ســـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ​ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــوزی

اخیششششششش

در ضمن یه بار دیگه جون کاوه رو قسم بخوری من می دونم و تو

(19-08-2015، 14:30)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کــــــــــــــــــــــاوه:V

منظور ؟؟؟

من اصن اسمشو نمیارم چه برسه قسم به اسم اون اصن ادم به اون بی ارزشی چه به قسم
هر کی باوشه از تو بهتره ^_____^

بی ارزشم خودتی ^_^

کاوه پرچم بالاست ^_-
 سپاس شده توسط sober
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: мøяνα.għ*، ✗ ✘HαmïÐ✗ ✘، ✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘
یک مدیر صورتی میخوایم فقط-.-
 سپاس شده توسط یاسی@_@ ، sober

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 80 مهمان