امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[ گُفتگوےِ آزاد ( 260 ) ]

(19-08-2015، 10:01)ϟ UnKNoWN ϟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-08-2015، 10:00)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

[ گُفتگوےِ آزاد ( 260 ) ] 26
رفتم یخچـال سـازی مـَرده رو بیـارم چخچـال کارگاهمـونو ببین ِ :| شـاگردش 3-4 سال ازم بزرگتره :| دوستـیم :| 

گُفـ لاغر شدی :\ کمتر بزن   :p319:

عـاقـا مـن کـ, هنـو کسـیو نـزدم :| اگـ, کسیـــو زدم خـودش بیـآد بگـ,  :\

:|
شکلک خالی نده اقا
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط Silver Sun ، ~ُُBön َBáŠŦ~
آگهی
فرید گفتی هستم
خب حرف بزن دیه(:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، یاسی@_@
(19-08-2015، 9:59)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-08-2015، 9:58)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-08-2015، 9:57)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-08-2015، 9:55)ƝAƲA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الان چیکار کنم؟
شما 11 پیام خصوصی نخوانده دارید. فرستنده‌ی آخرین پیام: موتور MyBB - عنوان آخرین پیام: پاسخ جدید در [ گُفتگوےِ آزاد ( 260 ) ]

آخ آره واسه منم اینطور شده بود خیلی حال میده ! :hiccp:

برو تو تنظیمات درستش کن !
جان؟ شما چی رو تو تنظیمات تغییر میدی؟  Confused

یه زمانی واسه منم اینطوری شده بود تویبخش نویسندگان گفته بودم که ایمان بهم گفت چطوریه :|

نمی دونم! درباره ی چیزی که نمی دونم نظری نمیدم

سپاس شده توسط Silver Sun ، ( lιεβ ) ، Medusa ، یاسی@_@
(19-08-2015، 10:01)ϟ UnKNoWN ϟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جـون عمم نمیـزنم ._. 
(19-08-2015، 10:02)mel نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شاید منظورش یهچیز دیگه بوده(:
مـن غـلد کُنم چیــزی بزنم ._. 
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، Silver Sun ، یاسی@_@
(19-08-2015، 10:03)mel نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فرید گفتی هستم
خب حرف بزن دیه(:

از چی بگم برات؟

سپاس شده توسط τοxικ ، Silver Sun ، ( lιεβ )
(19-08-2015، 10:02)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-08-2015، 9:59)ƝAƲA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من برای عاشقانه ها میتونم نویسنده بشم ??
F A R I D@

سخته. خیلی سخته الان. سخت گیری زیادی میکنیم. نمی تونی مطمین باشی ولی درخواستت رو بده

(19-08-2015، 9:58)ϟ UnKNoWN ϟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فرید تو نظامی و گفتگو و بازی رایانه ای میخوام درخواست بدم به نظرت میتونم؟؟ Sad

سخته. خیلی سخته الان. سخت گیری زیادی میکنیم. نمی تونی مطمین باشی ولی درخواستت رو بده

واقعا ممنون چقدر امیدوارم کردی Big Grin 

خودت میدونی ناموسا چقدر زحمت کشیدم قبلا ولی بخاطر بعضی مدیرا که سر لج دارن با من مدیر نشدم!

جوابشونو نمیدادم فک میکردن خبریه خدایی!

همون بهتر تو روشون وایسادم :cool:

(19-08-2015، 10:03)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-08-2015، 10:00)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رفتم یخچـال سـازی مـَرده رو بیـارم چخچـال کارگاهمـونو ببین ِ :| شـاگردش 3-4 سال ازم بزرگتره :| دوستـیم :| 

گُفـ لاغر شدی :\ کمتر بزن   :p319:

عـاقـا مـن کـ, هنـو کسـیو نـزدم :| اگـ, کسیـــو زدم خـودش بیـآد بگـ,  :\

شکلک خالی نده اقا

اسپم؟ Big Grin
 سپاس شده توسط Silver Sun ، ~ُُBön َBáŠŦ~ ، FARID.SHOMPET ، یاسی@_@
(19-08-2015، 10:04)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جـون عمم نمیـزنم ._. 

(19-08-2015، 10:02)mel نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شاید منظورش یهچیز دیگه بوده(:
مـن غـلد کُنم چیــزی بزنم ._. 

باشه من قبولت دارم(:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط ~ُُBön َBáŠŦ~ ، FARID.SHOMPET ، یاسی@_@
(19-08-2015، 10:02)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-08-2015، 9:59)ƝAƲA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من برای عاشقانه ها میتونم نویسنده بشم ??
F A R I D@

(19-08-2015، 9:58)ϟ UnKNoWN ϟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فرید تو نظامی و گفتگو و بازی رایانه ای میخوام درخواست بدم به نظرت میتونم؟؟ Sad

منتظرم ۵۰ تا موضوع بزنم بعد درخواست بدم
کارخوبی میکنی سخت گیری میکنی هرچی سخت تر به نویسندگی ومدیریت برسه آدم ، بیشتر قدر میدونه
کاش همه می فهمیدن...
دل بستن به کلاغی که دل دارد،
بهتر از دل بستن به طاووسیست که
تنـــــــــــها زیـــــــــــــــــــــــــــبایی دارد . . .
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، یاسی@_@ ، Silver Sun
(19-08-2015، 10:04)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-08-2015، 10:03)mel نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فرید گفتی هستم
خب حرف بزن دیه(:

از چی بگم برات؟

عمو صابر ._.  497
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، τοxικ ، Medusa ، Silver Sun ، یاسی@_@
(19-08-2015، 10:04)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فرید گفتی هستم
خب حرف بزن دیه(:

از چی بگم برات؟

انتظار داری چیزی از جیب من در آد؟(:
 سپاس شده توسط ~ُُBön َBáŠŦ~ ، یاسی@_@ ، FARID.SHOMPET

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 28 مهمان