امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[ گُفتگوےِ آزاد ( 260 ) ]

(19-08-2015، 9:44)ϟ UnKNoWN ϟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من h1z1 دارم توصیه میکنم بگیریش!
و cs:go که اینم توصیه میکنم!

Big Grin

من اکشن زیاد بازی نمیکنم. کال اف دوست دارم و آرما 3 و رمبو سیکس. دیگه جز اینا واقعا نه وقتشو دارم و نه حوصلشو. از کانتر هم متنفرم. 
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط Silver Sun
آگهی
(19-08-2015، 9:47)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-08-2015، 9:42)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میگم بهتر نبود یه اطلاعیه زده بشه درباره لیست دوستان ؟

همه دارن سراغ لیست دوستان ُ میگیرن !

90 درصد انقد تنبل هستن که نگاه نمی کنن. 10 درصد بقیه خودشون در جریان هستن چون یک بار یک جا خوندن اینو. تاپیک لیست دوستان هم موجوده.

خوب راست میگن دیگه !

من همین دیروز فهمیددم توی تاپیک لست دوستان هم گفته شده !  bathtime 

اگه عمو صابر تو بخش نمیگفت منم بی خبر میموندم :|||
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، Silver Sun
G.M.A (: 
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، Silver Sun ، ƝAƲA
(19-08-2015، 9:46)mel نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ای بابا کسی نیست بحرفیم

|:

آره ما روحیم! 

احسان نام کاربری قبلیت چی بود؟
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط Silver Sun
(19-08-2015، 9:49)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-08-2015، 9:46)mel نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ای بابا کسی نیست بحرفیم

|:

آره ما روحیم! 

توکه تاج سری (:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://dl.akskhor.ir/uploads1/images6_fbc74.jpg
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
[ گُفتگوےِ آزاد ( 260 ) ] 22
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET

ای بابا کسی نیست بحرفیم

|:

من هستم Angel
کاش همه می فهمیدن...
دل بستن به کلاغی که دل دارد،
بهتر از دل بستن به طاووسیست که
تنـــــــــــها زیـــــــــــــــــــــــــــبایی دارد . . .
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، Silver Sun
(19-08-2015، 9:48)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-08-2015، 9:44)ϟ UnKNoWN ϟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من h1z1 دارم توصیه میکنم بگیریش!
و cs:go که اینم توصیه میکنم!

Big Grin

من اکشن زیاد بازی نمیکنم. کال اف دوست دارم و آرما 3 و رمبو سیکس. دیگه جز اینا واقعا نه وقتشو دارم و نه حوصلشو. از کانتر هم متنفرم. 
تو Cs:go چیت زدم 2 سال بن شدم!! D:
 سپاس شده توسط Silver Sun ، FARID.SHOMPET
(19-08-2015، 9:49)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

G.M.A (: 

سل .-.
ایمان جان
 سپاس شده توسط ~ُُBön َBáŠŦ~ ، FARID.SHOMPET
(19-08-2015، 9:49)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ای بابا کسی نیست بحرفیم

|:

آره ما روحیم! 

بابا احسانم دیگه bad boy 
Big Grin
(19-08-2015، 9:50)ƝAƲA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ای بابا کسی نیست بحرفیم

|:

من هستم  Angel

شما هم نگین های رو تاج سری(:

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 63 مهمان