امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[ گُفتگوےِ آزاد (259 ) ]

(18-08-2015، 18:30)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2015، 18:28)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ._.

سلام  :hje: 

(18-08-2015، 18:27)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ارع شادی من بودم:|
دفعه اخرت باشه وسط کلاس رقص به من گیر میدیا -_-
من پاتو لقد کردم ؟ خودت پاتو اورده بودی تو حلقم ! -_-
شانس اوردیم استاد رقص مث رزی قاطی نبود .. اگه عصبانی میشد کار هردومون تموم بود :|
بی تربیت ! 

همون اول پرید ب من-_-
 سپاس شده توسط Apathetic
آگهی
(18-08-2015، 18:29)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2015، 18:28)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ._.

دو ساعتت اون پایین زل زدی تازه سلام میکنی ؟ :|

سلام :|

تو کف بودم :v

+
سلام ملیکا !
 سپاس شده توسط esiesi ، Silver Sun

سلام ._.

سلامـ .

اهورا داستانت خیلی .. باحاله 25r30 :|
 سپاس شده توسط Apathetic ، Δ.н.ο.υ.я.Δ
(18-08-2015، 18:26)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

+ ممنون شادی (: ! ولی چند تا عکس داره زیرش . ویرایشش کنم ؟
ببین من روی لینکها کلیک کردم و عکسا رو دیدم . چون احتمالا همه رو از google image کاملا مستقیم کپی کرده اینجوری شدن . اگه حوصله داری میتونی بری لینکها رو مرتب کنی چون فک کنم بشه !
ولی اکثر مدیرا حوصله ندارن شوت میکنن تو سطل اشغال اینجور تاپیکا رو  cof
خوب، ولی اشتباه...
(18-08-2015، 18:28)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ._.

سلام علیکم برادر بسیجی فعال
چ عجب از زیرآبی خسته شدی
[ گُفتگوےِ آزاد (259 ) ] 179
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ
(18-08-2015، 18:31)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همون اول پرید ب من-_-
کی ؟ من ؟ :|
خوب، ولی اشتباه...
 سپاس شده توسط tyjtfhdhr ، esiesi
(18-08-2015، 17:36)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یعنی سلام احمق -_-  Dodgy

دیروز قرار بود توی پ.خ ی چیزی بگی دُرُسته ؟ ._.

آمم همون پسره که مزاحمت میشد ._.

باز کنم پ.خ ُ ؟ :|

(18-08-2015، 17:36)Gang$ta نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام =]

بیا پ.خ ..  kaffe2

ب گمانم اینو میگی
یافتم
The blood runs free
The rain turns red
Give me the wine
You keep the bread
(18-08-2015، 18:33)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2015، 18:31)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همون اول پرید ب من-_-
کی ؟ من ؟ :|
رز._.
باید ی حال حسابی بگیرم ازش._ّ
دختر باز اکادمیم:/\
 سپاس شده توسط Apathetic ، Δ.н.ο.υ.я.Δ
خوبی شادی؟._.

+

مرسی مرضیه ((:
انرژی گرفتم استقبال خوبی شد!
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، tyjtfhdhr ، Apathetic
اهورا لینک داستانتو بده منم ببینم چیه
The blood runs free
The rain turns red
Give me the wine
You keep the bread

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 10 مهمان