امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[ گُفتگوےِ آزاد (259 ) ]

(18-08-2015، 13:30)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2015، 13:29)omidcr7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2015، 13:26)alliiii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2015، 13:19)omidcr7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2015، 13:18)iranbax.gigfa.com نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

انجمن ایران بکس

تازه افتتاح نیاز به مدیر

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.iranbax.gigfa.com

اخ جون مدیریت

ای خیانت کار ! ._.

هههههه حالا ما یه حرفی زدیم به دل نگرید باو .... نوکر بچه های فلشخورم هستم من
اره باور کردیم مثلا.ــــــــــ.

چیو باور کردی؟؟؟؟
+
چقد شبیه انجمن خودمونه
+
الان یه کاری میکنم محرومم کنند خیال شما راحت شه
آگهی
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
kimia-s ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
omidcr7

اوه منو یه خیانت کار Exclamation

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
[ گُفتگوےِ آزاد (259 ) ] 166

سپاس شده توسط sober ، # αпGεʟ
پ.خ روخوندی مروا؟

سپاس شده توسط Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ
(18-08-2015، 13:31)kimia-s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2015، 13:29)omidcr7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2015، 13:26)alliiii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2015، 13:19)omidcr7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2015، 13:18)iranbax.gigfa.com نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

انجمن ایران بکس

تازه افتتاح نیاز به مدیر

http://www.iranbax.gigfa.com

اخ جون مدیریت

ای خیانت کار ! ._.

چرا رفتی عضو شدی؟؟؟ Undecided

دلیل من:اخه من عشق نویسندگی و مدیریت و اینجور چیزا داشتم برا همین ثبت نام کردم تا بتونم مدیرشم فهمیدی کیمیا؟؟
...................................................
الان میگم محرومم کنه
(18-08-2015، 13:32)ღBeauty G!Яlღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

محروم شد
خداخیرت بده اهورا
:|

آره خداروشکر اما سه جا نوشته
 سپاس شده توسط ḲℑℳℐÅ ، Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ ، # αпGεʟ
(18-08-2015، 13:33)kimia-s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
kimia-s ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
omidcr7

اوه منو یه خیانت کار Exclamation

شما ها چقد نامردین crying Sad
(18-08-2015، 13:34)ღBeauty G!Яlღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پ.خ روخوندی مروا؟

اره داره میاره برام من سرعتم لاکیه-.-
 سپاس شده توسط # αпGεʟ
(18-08-2015، 13:34)omidcr7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2015، 13:31)kimia-s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اخ جون مدیریت

ای خیانت کار ! ._.

چرا رفتی عضو شدی؟؟؟ Undecided

دلیل من:اخه من عشق نویسندگی و مدیریت و اینجور چیزا داشتم برا همین ثبت نام کردم تا بتونم مدیرشم فهمیدی کیمیا؟؟
الان میگم محرومم کنه
اووووووووم.ـ.
نخیر نفهمیدم Sleepy

سپاس شده توسط # αпGεʟ
(18-08-2015، 13:32)omidcr7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2015، 13:30)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اخ جون مدیریت

ای خیانت کار ! ._.

اره باور کردیم مثلا.ــــــــــ.

چیو باور کردی؟؟؟؟
+
چقد شبیه انجمن خودمونه
+
الان یه کاری میکنم محرومم کنند خیال شما راحت شه
که فلشسخورو دوست داری-.-
نچ نچ
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، ḲℑℳℐÅ
(18-08-2015، 13:34)omidcr7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الان میگم محرومم کنه

امید این کار اشتباهه
باید به قوانین احترام گذاشت و سریعا باید گزارش کرد
اون کاربر میخواد و تورو محروم نمی کنه
تازه اینجا بهت اخطار هم میدن چون تو کمکش کردی
 سپاس شده توسط # αпGεʟ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 8 مهمان