امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[ گُفتگوےِ آزاد (259 ) ]

(18-08-2015، 13:09)ღBeauty G!Яlღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2015، 13:05)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

علی هم هس تو داستان
aliiiiiii
هرکی دم دستم بود اوردم ولی میدونم باس کارکترای اصلی و مکمل رو جدا کنم
راضی هستید؟
اره!
راستی استادای دیگه هم توداستان هستن؟
+
علی تاتوباشی رو کامپیوترت رمز نذاری -_-

اره استاد تاریخ .. استاد هندسه .. استاد نبرد با جادوی سیاه (از هری پاتر اسکی رفتم :| )
در قسمتای بعد اشنا میشید ..
علی ویندوزت چنده؟
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، hasti-a
آگهی
(18-08-2015، 13:12)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2015، 13:09)ღBeauty G!Яlღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2015، 13:05)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

علی هم هس تو داستان
aliiiiiii
راضی هستید؟
اره!
+

اره استاد تاریخ .. استاد هندسه .. استاد نبرد با جادوی سیاه (از هری پاتر اسکی رفتم :| )
علی ویندوزت چنده؟

ویندور7 ._.
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، Δ.н.ο.υ.я.Δ
مروا؟؟؟

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
[ گُفتگوےِ آزاد (259 ) ] 164

سپاس شده توسط # αпGεʟ ، Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ
(18-08-2015، 13:13)alliiii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2015، 13:12)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

علی هم هس تو داستان
aliiiiiii
راضی هستید؟
اره!
+

علی ویندوزت چنده؟

ویندور7 ._.
با اکانت ادمین نمیتونی وارد شی؟
همیشه دوتا اکانت بساز یکی رمز دار یکی معمولی ..
 سپاس شده توسط # αпGεʟ
(18-08-2015، 13:15)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2015، 13:13)alliiii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

علی هم هس تو داستان
aliiiiiii
راضی هستید؟
اره!
+

علی ویندوزت چنده؟

ویندور7 ._.
با اکانت ادمین نمیتونی وارد شی؟
همیشه دوتا اکانت بساز یکی رمز دار یکی معمولی ..

تا چند وقت پیش داشتم ولی پاک کردم
ادمینه !  
روش هکی چیزی بگو! =|
معتاد کامپیوترم ! البته فردا میرم پیش یکی که ممکن نیست ندونه ولی من تا فردا  تحمل نمیکنم ! =|   +
 سپاس شده توسط # αпGεʟ
(18-08-2015، 13:18)iranbax.gigfa.com نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

انجمن ایران بکس

تازه افتتاح نیاز به مدیر

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.iranbax.gigfa.com

اخ جون مدیریت
یکی محرومش کنه :|

سپاس شده توسط Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ
(18-08-2015، 13:19)omidcr7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2015، 13:18)iranbax.gigfa.com نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

انجمن ایران بکس

تازه افتتاح نیاز به مدیر

http://www.iranbax.gigfa.com

اخ جون مدیریت
انجمن فروش

سپاس شده توسط # αпGεʟ
(18-08-2015، 13:19)omidcr7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اخ جون مدیریت

امیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی​یییییییییییییییییییییییییییییییید Angry
این تبلیغه Angry
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، ḲℑℳℐÅ
اوه اوه
همچین اتفاقی واس منم افتاده
اگه اکانت نداری و ویندوز 7
نمیشه کاری کرد
فک کنم
من بردمش پیش یکی گفت راهی نداره
ویندوزم عوض کرد 
 سپاس شده توسط # αпGεʟ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 16 مهمان