امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[ گُفتگوےِ آزاد (259 ) ]

(17-08-2015، 22:28)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2015، 22:26)ღBeauty G!Яlღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2015، 22:25)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2015، 22:24)ღBeauty G!Яlღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2015، 22:22)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام:>

سلام مروا(:

خوبی ؟(:
+
کیمیا خوب بلاک کن:>>
یا نویسنده شو
بدنیستم توچی؟._.
چه خبر؟
منم خوبم:>
ولی فردا یه کلاس مزخرف داریم به اسم زمین شناسی میخوام برم بمیرم-__-*

(17-08-2015، 22:27)kimia-s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2015، 22:25)ღBeauty G!Яlღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2015، 22:24)kimia-s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2015، 22:19)ღBeauty G!Яlღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه
بخاطر یه اتفاقو یه حرف که نبایدرفت
یه حرفو یه اتفاق نیس پاری.
چن بار بم تیک انداخته این مثلا نویسنده
اگه دیدی شوخی نیستو دیگه داره زیاده روی میکنه به یکی ازمدیراگزارش کن
ولی فکرنکنم جدی غیبتتو کرده باشه
بهم میگه بستنی کیمی با طعم نجاست...
آخه این شوخیه؟

(17-08-2015، 22:25)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2015، 22:24)ღBeauty G!Яlღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2015، 22:22)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام مروا(:

خوبی ؟(:
+
یا نویسنده شو
نویسنه بشم چ فایده ای ب حالم داره؟
نویسنده شدن خوب یکمصلاحیت میخوادو الو بل :V
ب نظرت من صلاحیتشو دارم؟

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
[ گُفتگوےِ آزاد (259 ) ] 141

سپاس شده توسط Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ ، # αпGεʟ
آگهی
چیشده ؟ ._.

علی ناراحتتون کرده . ؟

برم بزنمـش ؟  kaffe2
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ ، ḲℑℳℐÅ
(17-08-2015، 22:31)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چیشده ؟ ._.

علی ناراحتتون کرده . ؟

برم بزنمـش ؟  kaffe2
میخوای دس رو شوهرت بلند کنی؟ Big Grin

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سپاس شده توسط # αпGεʟ
(17-08-2015، 22:28)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2015، 22:26)ღBeauty G!Яlღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام مروا(:

خوبی ؟(:
+
یا نویسنده شو
بدنیستم توچی؟._.
چه خبر؟
به باباگفتم کامپیوترموعوض کنه ازنقطه ضعفم استفاده کرده میگه عوض کنم بازیها ازاول شروع میشنا
هعی :rum:

سپاس شده توسط ḲℑℳℐÅ ، Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ
ب نظرت من صلاحیتشو دارم؟
[/quote]
نمیدونم خوب ولی تا اینجا که شناختمت اره داری
فقط موضوعات کمه:>
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، ḲℑℳℐÅ
آره خب

بای بکس -_-
 سپاس شده توسط ḲℑℳℐÅ ، # αпGεʟ ، Mason
(17-08-2015، 22:32)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ب نظرت من صلاحیتشو دارم؟
نمیدونم خوب ولی تا اینجا که شناختمت اره داری
فقط موضوعات کمه:>
[/quote]

حوصله شو ندارم.ـ.
باید بش فک کنم.ـ.

سپاس شده توسط # αпGεʟ
بازم خداروشکر که الحمدلله وگرنه والا به قران :|

http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=241366
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ
(17-08-2015، 22:32)ღBeauty G!Яlღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام مروا(:

خوبی ؟(:
+
یا نویسنده شو
بدنیستم توچی؟._.
چه خبر؟
به باباگفتم کامپیوترموعوض کنه ازنقطه ضعفم استفاده کرده میگه عوض کنم بازیها ازاول شروع میشنا
هعی :rum:
خخخخ تموم کن اینو خوب بعد بازی جدیدو رو کامپوتر جدید بازی کن-__^
 سپاس شده توسط ḲℑℳℐÅ ، # αпGεʟ
سلام غزل و کیمیا و مروا
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ ، ḲℑℳℐÅ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 12 مهمان