امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[ گُفتگوےِ آزاد (259 ) ]

(17-08-2015، 19:22)kimia-s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدافظ من برم

کجا باش

شوخی کردم منظور نداشتم

نرو اگه مشکل منم من میرم
 سپاس شده توسط # αпGεʟ
آگهی
سلام =]
The blood runs free
The rain turns red
Give me the wine
You keep the bread
 سپاس شده توسط # αпGεʟ
(17-08-2015، 19:24)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2015، 19:22)kimia-s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدافظ من برم

کجا باش

شوخی کردم منظور نداشتم

نرو اگه مشکل منم من میرم
یا خُدا!
مَگه میشه همچیــن چیزی وای! وایییی! دارمـ درست میبینم میدونین چیشد؟
یه روز کیمیا اومد گ.آ گُفت سلام منم گُفتم خدافظ من برم  بعد کیمیا گُفت نرو اگه مشکل منم میرمـ! اصن باورمـ نمیشه! o_O
منم دقیقا شوخی کردم ! یعنی چی عَجب! ._________________________________________________.
 سپاس شده توسط saba 3 ، # αпGεʟ
(17-08-2015، 19:32)alliiii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2015، 19:24)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدافظ من برم

کجا باش

شوخی کردم منظور نداشتم

نرو اگه مشکل منم من میرم
یا خُدا!
یه روز کیمیا اومد گ.آ گُفت سلام منم گُفتم خدافظ من برم  بعد کیمیا گُفت نرو اگه مشکل منم میرمـ! اصن باورمـ نمیشه! o_O
منم دقیقا شوخی کردم ! یعنی چی عَجب! ._________________________________________________.

علی

قاط زدی

چی میگی واسه خودت
 سپاس شده توسط # αпGεʟ
(17-08-2015، 19:34)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2015، 19:32)alliiii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدافظ من برم

کجا باش

شوخی کردم منظور نداشتم

نرو اگه مشکل منم من میرم
یا خُدا!

علی

قاط زدی

چی میگی واسه خودت
از خودش بپرس! o_O
البته اون چرند هاشُ یادش نمیــاد!
-_-

اَصن مُشکل منمـ که حرف میزنمـ باس مِث بچه آدمـ بشینم خیرهـ بشم حرف نزنم تو گ.آ عین کَرکَس! :|
خُدافظ«
 سپاس شده توسط saba 3 ، # αпGεʟ
Hooof (..*)
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
 سپاس شده توسط DAZZLING BOY ، Spell † ، # αпGεʟ
(17-08-2015، 19:35)alliiii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2015، 19:34)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدافظ من برم

کجا باش

شوخی کردم منظور نداشتم

نرو اگه مشکل منم من میرم
یا خُدا!

علی

قاط زدی

چی میگی واسه خودت
از خودش بپرس! o_O
البته اون چرند هاشُ یادش نمیــاد!
-_-

اَصن مُشکل منمـ که حرف میزنمـ باس مِث بچه آدمـ بشینم خیرهـ بشم حرف نزنم تو گ.آ عین کَرکَس! :|
خُدافظ«
وااا

چته

به اینم بر خورد

وااا

مگه چی گفتم
 سپاس شده توسط # αпGεʟ
هــومم  :ngh:

رفـتم رو مبل نشستم از خستگی خوابم بُرد -_- پدرم بیدارم کرد برا شآم  :nea:

خستـم  aah
 سپاس شده توسط DAZZLING BOY ، FARID.SHOMPET ، # αпGεʟ
سلام .
کاش همه می فهمیدن...
دل بستن به کلاغی که دل دارد،
بهتر از دل بستن به طاووسیست که
تنـــــــــــها زیـــــــــــــــــــــــــــبایی دارد . . .
[ گُفتگوےِ آزاد (259 ) ] 132
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، # αпGεʟ
(17-08-2015، 19:43)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هــومم  :ngh:

رفـتم رو مبل نشستم از خستگی خوابم بُرد -_- پدرم بیدارم کرد برا شآم  :nea:

خستـم  aah

بیا ماساژت بدم گلم!  Heart

kaffe2 وویگولنزج یعنی چی؟
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط ~ُُBön َBáŠŦ~ ، # αпGεʟ ، sober

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 4 مهمان