امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[ گُفتگوےِ آزاد (259 ) ]

(16-08-2015، 13:18)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-08-2015، 13:16)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-08-2015، 13:15)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه قدر لئ=ول چهلی داریم الان

SMoOoOoOoK
ها؟-.-

مدیر انجمن خبر ها . لول 40 !
 سپاس شده توسط Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ ، # αпGεʟ
آگهی
(16-08-2015، 13:20)ღBeauty G!Яlღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-08-2015، 13:19)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-08-2015، 13:17)ღBeauty G!Яlღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-08-2015، 13:15)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دُخترو چه به بازی ._.

زمونه عوص شده :|
من یه نسخه کامل کال افو تموم کردم 

من همشو بازی کردم ._.
الان وقت نمیکنم..

کامپیوترم یکم قدیمیه فقط تونستم مدرن وارفارو تموم کنم 
بقیه روندارم

من با کنسول بازی میکنم ._.
اصلا کیفیتش معرکس‎:|‎
.
 سپاس شده توسط omidkaqaz ، # αпGεʟ
(16-08-2015، 13:22)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-08-2015، 13:19)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-08-2015، 13:17)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-08-2015، 13:15)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

hantukopek

غزل اومدم :>
با اسم imparadox

ده دیقه دیگه یه گروه میزنم اسمـش اینه :

FlashkhOr

اونجا بیاین شما .
باشه.-.چند نفریم مگه؟

4 .

2 نفر تیم روبرو .

2 نفر تیم ما !
(16-08-2015، 13:22)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-08-2015، 13:18)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-08-2015، 13:16)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-08-2015، 13:15)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه قدر لئ=ول چهلی داریم الان

SMoOoOoOoK
ها؟-.-

مدیر انجمن خبر ها . لول 40 !
کوفتش شه:V-.-
منم لول یک:>
 سپاس شده توسط # αпGεʟ
(16-08-2015، 13:23)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-08-2015، 13:22)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-08-2015، 13:19)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-08-2015، 13:17)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-08-2015، 13:15)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

hantukopek

با اسم imparadox

FlashkhOr

اونجا بیاین شما .
باشه.-.چند نفریم مگه؟

4 .

2 نفر تیم روبرو .

2 نفر تیم ما !

من دشمنتون میشمـ (:
 سپاس شده توسط # αпGεʟ
(16-08-2015، 13:23)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

hantukopek

با اسم imparadox

FlashkhOr

اونجا بیاین شما .
باشه.-.چند نفریم مگه؟

4 .

2 نفر تیم روبرو .

2 نفر تیم ما !
اه اون اتاق گوستا هی کیک میکنن منو-_-*
 سپاس شده توسط # αпGεʟ
(16-08-2015، 13:24)alliiii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

با اسم imparadox

FlashkhOr

اونجا بیاین شما .
باشه.-.چند نفریم مگه؟

4 .

2 نفر تیم روبرو .

2 نفر تیم ما !

من دشمنتون میشمـ (:
کیک . (:
من دشمنتون میشمـ (:
[/quote]
تو قرار بود بری که-.-
 سپاس شده توسط # αпGεʟ
(16-08-2015، 13:26)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-08-2015، 13:24)alliiii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

FlashkhOr

اونجا بیاین شما .
باشه.-.چند نفریم مگه؟

4 .

2 نفر تیم روبرو .

2 نفر تیم ما !

من دشمنتون میشمـ (:
کیک . (:
جَنگـ شیــکـُ ببیــن (:
 سپاس شده توسط # αпGεʟ
سلام همگی
The blood runs free
The rain turns red
Give me the wine
You keep the bread
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، ḲℑℳℐÅ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 11 مهمان