امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[ گُفتگوےِ آزاد (259 ) ]

ایش 
شمام بااین شل شاکتون

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
[ گُفتگوےِ آزاد (259 ) ] 52

سپاس شده توسط sober ، # αпGεʟ
آگهی
(16-08-2015، 12:53)ღBeauty G!Яlღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-08-2015، 12:47)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-08-2015، 12:44)ღBeauty G!Яlღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

=|
من میرم بازی خودمو کنم
بای
همونی که ده درصد بود اولش:>
+
خخ مچکر  Tongue  Blush
نه اونو که دیروز تموم کردم
اوری من هز ده چی چی فایند د گرل رو میخوام بازی کنم ._.
چرا اسمش اینجوریه؟
اسمتو تو بازیه شل شاک چی بود؟
+
علی و غزل چجوری بازی کنم هیشکی لول یک نیست فعلا
 سپاس شده توسط # αпGεʟ
درود
*:
Heartبه یادت هستم حتی اگر دنیا با تمام ناخوشی هاش سر گرمم کنه Heart
 سپاس شده توسط # αпGεʟ
(16-08-2015، 12:56)kimia-s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایش 
شمام بااین شل شاکتون
خیلی وَقت بود باهات حرف نزدهـ بودَمـ

وَ
+
+ خُدافظـ ^_^ :|
 سپاس شده توسط # αпGεʟ
(16-08-2015، 12:55)ภครเ๓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-08-2015، 12:53)kimia-s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-08-2015، 12:51)ภครเ๓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-08-2015، 12:47)alliiii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

غزل مُروا پارمیــدا و بقیه دُخترا روزتون مُبارکــ◄► (:
thank you sir 4xv

(16-08-2015، 12:51)kimia-s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-08-2015، 12:47)alliiii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

غزل مُروا پارمیــدا و بقیه دُخترا روزتون مُبارکــ◄► (:
پس من چی؟

بقیه یعنی من و تو Big Grin
ن خب باید اسم همه رو بگه 

یعنی باید اسم کل دخترای فلشو بنویسه؟:|
ن همه رو.
حداقل اونایی ک میشناسه رو

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سپاس شده توسط Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ ، # αпGεʟ
(16-08-2015، 12:56)kimia-s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایش 
شمام بااین شل شاکتون

آره منم حوصله م سر رفت:|
من برم
فعلا Big Grin
(16-08-2015، 12:57)alliiii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایش 
شمام بااین شل شاکتون
خیلی وَقت بود باهات حرف نزدهـ بودَمـ

وَ
+
+ خُدافظـ ^_^ :|
وایسا نرو....
دیشب گفتی یادم باشه یه چیزی بت بگم

سپاس شده توسط # αпGεʟ
(16-08-2015، 12:56)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-08-2015، 12:53)ღBeauty G!Яlღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-08-2015، 12:47)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-08-2015، 12:44)ღBeauty G!Яlღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

=|
من میرم بازی خودمو کنم
بای
+
خخ مچکر  Tongue  Blush
چرا اسمش اینجوریه؟
اسمتو  تو بازیه شل شاک چی بود؟
+
ربطی به لول ندارهـ (:
تو بازی کُن  اولش زیاد قراره ببازی ولی بعدا یاد میگیری 
(16-08-2015، 12:33)ภครเ๓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هعیییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییییelecelecelec
سلاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا​ااااااااااااااااااااااااااااااممممممممممم

(16-08-2015، 12:56)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

=|
من میرم بازی خودمو کنم
بای
+
خخ مچکر  Tongue  Blush
چرا اسمش اینجوریه؟
اسمتو  تو بازیه شل شاک چی بود؟
+

نه بابا این حرف دشمنم بود که برن دختررو پیداکنن
این مرحله توی SPECIAL OPSبازیمه جالب اینجاس کلیپشودیدم ولی بازگیرمیکنم ._.!
من هویجم مروا؟
من لول یکم

(16-08-2015، 12:57)ภครเ๓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایش 
شمام بااین شل شاکتون

آره منم حوصله م سر رفت:|
من برم
فعلا Big Grin
نرو

سپاس شده توسط # αпGεʟ ، sober

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 12 مهمان