امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[ گُفتگوےِ آزاد (259 ) ]

(16-08-2015، 12:46)omidcr7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-08-2015، 12:43)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-08-2015، 12:38)ღBeauty G!Яlღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-08-2015، 12:33)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

علی چیز چیز شده -- نکن دیگه >_______<   cry girl

مگه -- کرده :|؟

آره ! تانک امیدو این گرفت
من که هنوز بازی نکردم
پس اون یکی دیگه بودهـ
غزل زود قضاوت کردی! -_-

(16-08-2015، 12:48)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-08-2015، 12:46)alliiii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-08-2015، 12:43)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-08-2015، 12:38)ღBeauty G!Яlღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-08-2015، 12:33)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

علی چیز چیز شده -- نکن دیگه >_______<   cry girl

مگه -- کرده :|؟

آره ! تانک امیدو این گرفت
نه دروغ میگهـ اینکارو من نمیتونم بکنم غزل دروغ نگو (:
از خودش بپرس خودش داشت بازی میکرد ._.

زر اضافی نزن فعلا تو با یه تیر تونـستی امتیازت ُ 100 برابر ما بکنی !
گُمشو بمیـر باو«
من هر چقدر میخوامـ باهاش درست حرف بزنمـ خودش عین **** حرف میزنـ ـه
من بازیــم خوبه عزیزمـ 
تو اَم یروز یاد میگیری
ولی تو تیر به قُرآن من هیچ دستکاری ای نکردمـ :/
حالا نمیدونمـ تو چرا همچین فکری میکنی! ..
چون باختی داری میسوزی! ._.
 سپاس شده توسط sober ، # αпGεʟ
آگهی
کی جوگیره با لول چهل؟
 سپاس شده توسط # αпGεʟ
(16-08-2015، 12:47)alliiii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

غزل مُروا پارمیــدا و بقیه دُخترا روزتون مُبارکــ◄► (:
پس من چی؟

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
[ گُفتگوےِ آزاد (259 ) ] 51

سپاس شده توسط sober ، # αпGεʟ ، Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ
(16-08-2015، 12:47)alliiii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

thank you sir 4xv

(16-08-2015، 12:51)kimia-s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پس من چی؟

بقیه یعنی من و تو Big Grin
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، ḲℑℳℐÅ ، Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ
(16-08-2015، 12:47)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-08-2015، 12:44)ღBeauty G!Яlღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

=|
من میرم بازی خودمو کنم
بای
همونی که ده درصد بود اولش:>
+
خخ مچکر  Tongue  Blush
نه اونو که دیروز تموم کردم
اوری من هز ده چی چی فایند د گرل رو میخوام بازی کنم ._.

سپاس شده توسط Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ
(16-08-2015، 12:51)ภครเ๓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

thank you sir 4xv

(16-08-2015، 12:51)kimia-s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پس من چی؟

ن خب باید اسم همه رو بگه 

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سپاس شده توسط Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ ، # αпGεʟ ، sober
هر کی شل شاکــِ الان میخوام یه رومـ بسازم یه گروه
نام گروهـ xALL_STARx
شیش به شیش سه تا ما سه تا دشمن که معلوم نیس از کدوم کشورن!..
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ
هعییی ._.* .. !
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، ḲℑℳℐÅ ، Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ
علی -> ممنون kaffe2

__

پارمیدا یه ده دیقه دیگه بیا پ.خ کارت دارم .

فعلا بدرود ._.
(16-08-2015، 12:53)kimia-s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-08-2015، 12:51)ภครเ๓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

thank you sir 4xv

پس من چی؟

ن خب باید اسم همه رو بگه 

یعنی باید اسم کل دخترای فلشو بنویسه؟:|

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان