(13-08-2015، 21:46)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(13-08-2015، 21:44)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(13-08-2015، 21:41)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(13-08-2015، 21:39)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(13-08-2015، 21:38)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خوبه خودتونم میدونید کار بدیه ها !
اون موقع داشتم رادیو مصاحبه رو با جوونا گوش میکردم !
دختره میگفت چرا از خونوادت قایم میکنی که سیگاری هستی ؟
پسره گفت چون کار بدیه ! :||||
.___.*
هنوز بچه اید هیچ مشکل خاصی ندارید ..
درسته چیز بدیه منم قبول دارم ولی اروم میکنه مثه مسکنه ..
چیت ُ آروم میکنه ؟؟
چیزی ُ که حل نمیکنه ! ولی فقد آروم میکنه !!
یعنی دوست دارید اون ریه های خودتون ُ به چیز بدین فقد بخاطر یه مشکل ؟؟
افکار ادم بدترین دشمناشن ..
وختی سیگار میکشم افکارم اروم میشه ..
وختی نکشم تا مرز جنون میرم ..
گفتم ک فقط وختی ناراحتم اونم دارم میزارم کنار همه اینا رو دیشبم گفتم..
خانوادم راضی نیستن ..
من خودم نمیدونم چی بگم چون تاحالا نکشیدم !!
ولی همه چیز از همون اول شروع میشه !!
چطوری سیگاری شدین ؟؟
آفرین ! (:
امتحان میکنی در اینده ..
من رفیقم بم داد ..
15 سالم بود
کل کل بود یادمه ..
کشیدم حال کردم و بعد همون شد ..
ولی کلا ادمی نبودم از مغازه سیگار بخرم بیام خونه قایمکی بکشم ..
همون ی بار بود بعد بزرگتر شدم یکی دوبار رفیقام باز گفتن سیگار بکش اروم میشی امتحان کردم جواب داد و بعدش بابام فهمید خیلی با سیگار مخالفه .. دعوامون شد .. هیچی دیگه گذاشتم کنار تا سر قضیه این دو هفته پیش دوباره شروع کردم .. الانم نمیکشم و قول دادم دیگه نکشم ..