امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【258】

چرا دیگه لیست دوستان نمیشه دید؟؟|:
 سپاس شده توسط ( lιεβ ) ، || Mιѕѕ α.η.т || ، Mason ، FARID.SHOMPET
آگهی
(13-08-2015، 21:31)ғʀᴏsᴛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-08-2015، 21:28)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-08-2015، 21:26)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بهم سپاس نمیدی خُ ): !

سپاس نارنجی .. ): !

@F A R I D

هرکی سیگار بکشه خیلی چیز چیزه ! -_-

همین الان آرین ُ تو پ.خ دعوا کردم ! -_-

من الان چیز چیزم؟|:

+

سلام انیتا ..

نه .. تو احمقی :hiccp:

بی فرهنگ |:

ن رزی نمیلرزه تو وویس اونجوریه بعد من ب تته پته افتاده بودم اون چند روز Big Grin
صدا توام خوبه ترسناکه یکم ((:
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، || Mιѕѕ α.η.т || ، FARID.SHOMPET
(13-08-2015، 21:33)ƘƖƝƓ ʆƠƘЄƦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

غیرفعال شده تا ببینن مشکل حذف شدن دوستان خودبه خودی از چیه !
 سپاس شده توسط || Mιѕѕ α.η.т || ، _ʀᴇᴠᴇʀsᴇ sᴇɴsᴇ_ ، FARID.SHOMPET
(13-08-2015، 21:33)ƘƖƝƓ ʆƠƘЄƦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صب بخیر ! :|

نقل قول: ن رزی نمیلرزه تو وویس اونجوریه بعد من ب تته پته افتاده بودم اون چند روز گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【258】 119
کلا صدات خوبه !

ترسناک ؟ خشن بهتره ها -_- مخصوصا وقتی رپ میگم ._.

عشق است صدای خودم فقط ((:
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، _ʀᴇᴠᴇʀsᴇ sᴇɴsᴇ_ ، FARID.SHOMPET ، || Mιѕѕ α.η.т ||
(13-08-2015، 21:32)ʜᴇαʀᴛℓᴇss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-08-2015، 21:28)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-08-2015، 21:26)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@F A R I D

من الان چیز چیزم؟|:

+

سلام انیتا ..

فقد میخواستی بگی منم سیگاریم ؟ :|

کلآس داره همه میگن ؟ :|
میخواستم ببینم ب جا اون چیز چیزم چی میگه ک نگف ..
کلاس نداره من خودم رد میکنم سیگاری بودن رو ((:
کار درستی نی ..
 سپاس شده توسط Spell † ، FARID.SHOMPET ، || Mιѕѕ α.η.т || ، Mason
(13-08-2015، 21:34)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-08-2015، 21:31)ғʀᴏsᴛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@F A R I D

من الان چیز چیزم؟|:

+

سلام انیتا ..

بی فرهنگ |:

ن رزی نمیلرزه تو وویس اونجوریه بعد من ب تته پته افتاده بودم اون چند روز Big Grin

-_-

بی فرهنگ تویی ک سیگار میکشی ._.
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، FARID.SHOMPET ، || Mιѕѕ α.η.т ||
(13-08-2015، 21:34)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

غیرفعال شده تا ببینن مشکل حذف شدن دوستان خودبه خودی از چیه !

دو سه روزه میخوام بپرسم یادم میره |:

اوکی ._.
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، || Mιѕѕ α.η.т ||
نقل قول:
تو هم مامانمی هم بابام ._.
رزی؟ این داره چی میگه؟  kaffe2

نقل قول: حالا من شکست نفسی کردم :V
صدا من شبیه مهراد هیدنه :|
رزی تایید کن :|
بچه ها داره دروغ میگه!  Dodgy
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Δ.н.ο.υ.я.Δ ، Mason ، || Mιѕѕ α.η.т ||
(13-08-2015، 21:35)exanimate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صب بخیر ! :|

نقل قول: ن رزی نمیلرزه تو وویس اونجوریه بعد من ب تته پته افتاده بودم اون چند روز گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【258】 119
کلا صدات خوبه !

ترسناک ؟ خشن بهتره ها -_- مخصوصا وقتی رپ میگم ._.

عشق است صدای خودم فقط ((:

با اون صدای مسخرت -_-

برا خودم از همتون بهتره ._. !

مخصوصا وقتی مهمون داریم :|
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، || Mιѕѕ α.η.т || ، FARID.SHOMPET
(13-08-2015، 21:35)ғʀᴏsᴛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-08-2015، 21:34)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@F A R I D

من الان چیز چیزم؟|:

+

سلام انیتا ..

بی فرهنگ |:

-_-

بی فرهنگ تویی ک سیگار میکشی ._.

من فقط وختی نارحتم میکشم ..
خدایی اون زمانی ک بهم ریخته بودم سیگار نمیکشیدم چیزی ارومم نمیکرد ..خودت اوضامو دیدی ک .
با چی اروم میشدم؟
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، FARID.SHOMPET ، || Mιѕѕ α.η.т ||

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو و بحث آزاد(کشتی کج)
  سوال آزاد
  سوال آزاد
  【¤ گــفت و گــوی آزاد 300 ¤】
  " گفتگوی آزاد نسخه ی 272 "
Big Grin گفتگوی آزاد نسخه ی 270
  اتاق عاشقی عاشق هر شدی بیا دلیلشو بگو راحت باش ورود آزاد
  ژنتیک از ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد برای تأییدپذیری کامل این مقاله به منابع بیشتری نی
  ایدز از ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد لزوم بازبینی برای تغییرات صورت گرفته در این صفحه.نم
  گلبول سفید از ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد برای تأییدپذیری کامل این مقاله به منابع بیشت

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 20 مهمان