امتیاز موضوع:
  • 24 رأی - میانگین امتیازات: 4.29
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

کلش آف کلنز

مرسی 
مطمئنی اینا کار میکنن
................................
 سپاس شده توسط amirff ، omidkaqaz
آگهی
اکنون نمیتوانید وارد بازی شویدبا پیغام بروز رسانی ی maintenancebreak مواجه میشوید

جهت بروزرسانی به لینک زیر بروید

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://giftha.com/blog/%d8%a2%d9%be%d8%af%db%8c%d8%aa-%d8%a8%d8%a7%d8%b2%db%8c-%da%a9%d9%84%d8%b4-%d8%a2%d9%81-%da%a9%d9%84%d9%86%d8%b2-10-%d8%a7%d8%b1%d8%af%db%8c%d8%a8%d9%87%d8%b4%d8%aa-94/
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
╥﹏╥

سپاس شده توسط عشق بوگاتی ، ✘Nina✘
ممنون من امروز می رفتم آدیت خواست رفتم کافه بازار ارتقا نبود
Heart فقط فقط تراختور Heart
 سپاس شده توسط PįŋK ĞįŘł
 سلام در اینجا میخواهم یه کلش اف کلنز بی نهایت بهتون معرفی کنم که 100% تضمینی هست و از لینک زیر میتونید بر نامه رو دانلود کنید و بازی کنید

کلش آف کلنز 9

لینک دانلود :

http://uploadboy.com/hhkhyp8azj1t.html

منبع : انجمن تخصصی فلش خور

من حالم خوب نیس crying تو نپرس
 سپاس شده توسط mr.destiny
کلش آف کلنز 9

به گزارش سرویس فرهنگی جام نیوز، تا چند سال قبل، افراد برای انجام بازی های گروهی باید در کنار هم میبودند. اما  با به وجود آمدن بازی های تحت سرور آنلاین، دیگر کمتر کسی رو به این گونه بازی ها می آورد و فقط کافیست که به اینترنت متصل شوند و با میلیون ها نفر  در سراسر  دنیا چه به صورت دوست و چه به صورت دشمن، به بازی بپردازند.

یکی از این بازی های آنلاین که اکنون جزو پرطرفدار ترین بازی های آنلاین شده بازی کلش آو کلنز  است.

بازی کلش آو کلنز در آوریل ۲۰۱۳ توانست به همراه بازی هی دی (Hay day) درآمد خالص ۲۷۹ میلیون دلاری کسب کند. درآمد روزانه این بازی ۲٫۴ میلیون دلار است که از ۸٫۵ میلیون کاربر این درآمد را کسب نموده است. اپلیکیشن این بازی در بازه دسامبر ۲۰۱۲ تا می ۲۰۱۳ جز ۵ اپلیکیشن برتر از نظر دانلود بوده است. اپلیکیشن این بازی سومین بازی پرفروش در اپ استور و گوگل پلی بوده است.

در ایران این بازی روزانه بیش از 50 میلیون تومان درآمد دارد که در سال میشود 20 میلیارد تومان! اکانت های این بازی با قیمت های 100 هزار تومان,400 هزار تومان,600 هزار تومان,900 هزار تومان و حتی 2 میلیون تومان در سایت ها به فروش می‌رسد!
 سپاس شده توسط Spell † ، 8zahra1 ، ✘Nina✘ ، omidkaqaz
باید کنترلش کرد.وگر نه زندگیت بر فناست
✘ JOKER ✘
کلش آف کلنز 9

سپاس شده توسط FARID.SHOMPET
داداش دمت گرم خیلی وقته دنبال هکش بودم.امیدوارم درست کار کنه :492:
✘ JOKER ✘
کلش آف کلنز 9

در حال حاضر این بازی برای دستگاه های اندروید و iOS در دسترس قرار دارد و از آن جا که این بازی بسیار پر طرفدار است تصمیم بر این شده که در گویا ای تی این بازی را به همراه تمامی جزئیات و نکات کلیدی آن معرفی کنیم.

سعی بر این می شود که بازی کلش اف کلنز به طور کامل در گویا ای تی معرفی شود و به بررسی دقیق تک تک ابزار های آن و سربازهای حمله در این بازی بپردازیم. ابتدا بهتر است که نگاهی کلی به بازی داشته باشیم پس در ادامه با ما همراه شوید.

کلش اف کلنز یک بازی استراتیژیکی است که در ابتدا فقط برای iOS منتشر شد اما به دلیل استقبال فراوان کاربران و گیمرها نسخه اندرویدی آن هم پس از یک سال منتشر شد. نسخه اندرویدی این بازی در اپ استور و گوگلی پلی به صورت رایگان در دسترس است که امتیاز ۴٫۸ از ۵ را در گوگل پلی دریافت کرده است.

شما در این بازی یک قلمرو را تحت کنترل خود قرار می دهید و باید آن را گسترش دهید که با ارتقاء ساختمان ها و سربازها صورت می گیرد. در ابتدا شما یک دهکده کوچک را در دست دارید و  امپراطوری خود را به شیوه دلخواه بنا می کنید. البته این کار چندان هم ساده نیست.

سپاس شده توسط # αпGεʟ
(28-02-2015، 19:40)$yamna$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میشه بهم بگید که چجوری میتونم کلش اف کلنس رو روی لب تابم نصب کنم؟ هر کاری میکنم نمیشه
اگه میشه تو خصوصی راهنماییم کنید

ابتدا باس یه شبیه ساز اندروی دانلود کنی که پیشنهاد منBLUESTACKSهست
سبس برنامه کلش روازداخل لبتاپت دان کن
نصبش کن حالشو ببر
کلش بهترین بازی انلاین جهان

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 34 مهمان